UA RU

В Україні запустять аналог "Дії" для захисників – що потрібно знати про додаток

В Міністерстві оборони України повідомили про розробку нового застосунку для військових в Україні

Фото: УНІАН, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Аналог "Дії" для військових

Фото: УНІАН, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

21 лютого стало відомо про те, що команда ІТ-фахівців розробляє для українських військовослужбовців застосунок, що матиме назву "Армія+". Він стане аналогом "Дії".

Про це повідомили у Telegram-каналі оборонного відомства.

Додаток для військових

В пресслужбі Міністерства оборони України заявили про те, що вже влітку цього року в країні може відбутися реліз застосунку "Армія+", який буде аналогом "Дії", тільки для військових.

Зокрема, в самому застосунку можуть міститися такі пункти:

"Щодня військові витрачають купу часу на подання рапортів та іншу паперову рутину. Завдяки застосунку рапорти стануть автоматичними та зручними. Ми створюємо систему, яка чує кожного. Наше бачення – боєздатне військо завдяки взаємодовірі та інноваціям", – заявила заступниця міністра оборони.

Наразі додаток знаходиться на стадії розробки.

Про що не можна говорити з військовим

Раніше ми повідомляли, які теми в жодному разі не варто піднімати під час спілкування з українськими військовослужбовцями. Зокрема, якщо ви спілкуєтеся з родичем, що знаходиться на фронті, то тут варто відзначити:

Крім того, у випадку спілкування з незнайомим військовим варто дотримуватися таких пунктів:

Насамперед, під час спілкування з українськими військовослужбовцями слід бути уважним та старатися не сказати чогось зайвого.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що чекає на захисників після закінчення війни. Також ми повідомляли, у яких випадках військові можуть виїхати за кордон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі