UA RU

Путін збрехав: у ГУР назвали реальне число російських військових в Україні

Юсов зазначив, що брехнею Путін хоче "мотивувати" росіян, а також тримати у жаху країни світу

Фото: Кремль, ГУР. Колаж: Pro Війну

Путін продовжує лякати світ, зазначив Юсов

Фото: Кремль, ГУР. Колаж: Pro Війну

Російський диктатор Володимир Путін збрехав про кількість ворожих військ в Україні. Він говорить направду, аби лякати інші країни.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Розвідник зазначив, що Путін під час пресконференції 15 грудня сказав, що в Україні начебто воює 617 ворожих військових. Насправді ж, за даними Головного управління розвідки, реальне число загарбників – близько 450 тисяч.

Яка мета Путіна

Юсов пояснив, що ворожа країна спеціально дає викривлені дані. Це, за задумом Путіна, має:

"Це не єдина брехня, яка лунала вчора з вуст російського диктатора. В принципі кожного разу, коли він там відкривав рота, він брехав. Але разом з тим російський диктатор вчора зізнався у цілій низці воєнних злочинів і заявив, що має намір їх продовжувати", – сказав Юсов.

За словами представника ГУР, проти України наразі воюють близько 450 тисяч окупантів.

"Не та цифра, яку вчора озвучила людина, схожа на Путіна. Хіба що він порахував разом всіх ліквідованих загарбників, яких не забрали рашисти з поля бою. В такому ключі могла вийти інша цифра. В цілому – це пропаганда", – додав він.

Росіяни закидали Путіна незручними питаннями

Як ми повідомляли, під час пресконференції журналісти ретельно відбирали питання для російського диктатора. Але, деякі негативні листи росіян, все ж з'явились на моніторах.

Під час своєї промови Путін зробив декілька заяв:

Водночас на деякі питання Путін так і не відповів. Однак їх побачили телеглядачі. Зокрема, це питання про війну в Україні та умови життя в Росії:

Такі питання залишились без відповіді, хоча вони з'явились перед очима російського диктатора.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно зізналися, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі