UA RU

У Бердянську підірвали автівку з представниками ФСБ — подробиці успішної операції

У Головному управлінні розвідки кажуть, що представники українського руху опору здійснили підрив автівки зі співробітниками спецслужби на вулиці Мічуріна

Фото: тг-канал Brd 24- Бердянск новости

У Бердянську злетіла в повітря автівка з ФСБ-шниками

Фото: тг-канал Brd 24- Бердянск новости

Днями в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали автівку окупантів. У ній перебували четверо працівників російської спецслужби.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки.

Відомо, що серед загиблих внаслідок вибуху був також і воєнний злочинець, який знущався з місцевого населення.

За даними ГУР, акцію помсти представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який співробітники ворожої ФСБ перетворили на свою схованку.

"23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської ФСБ", – йдеться в повідомленні.

Представники української розвідки зазначили, що серед ліквідованих під час вибуху автомобіля був і російський військовий, який катував місцеве населення.

"Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло", – додали розвідники.

Окупанти посилили патрулювання вулиць

Як ми розповідали раніше, російські військові часто здійснюють воєнні злочини на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, такі випадки фіксують на Півдні України, в Запорізькій та Херсонській областях.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, армія Росії активно посилює чергування на територіях, які наразі знаходяться під її контролем. В тому числі в самому Мелітополі.

За його словами, там вони здійснюють залякування місцевих жителів патрулями так званих ополченців та інших силовиків. Федоров зазначає, що вони ходять вулицями міста та парками, а також перевіряють документи жителів Мелітополя. Зокрема, особливу увагу приділяють чоловікам. Їх зупиняють на вулицях, ретельно перевіряють документи, мобільні телефони, листування в соціальних мережах та іншу інформацію. Федоров додав, що на чоловіків окупанти влаштовують своєрідне "полювання".

Також він зазначив, що сама кількість патрулів окупантів була збільшена.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія перекинула нову армію на фронт. Також ми повідомляли, що окупанти здійснили спробу перетину кордону на Куп'янському напрямку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі