Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Захисники привітали українців з Різдвом: колядка від бійців ЗСУ (відео)

25 грудня згідно з новим календарем громадяни України святкують Різдво, з цього приводу військовослужбовці також привітали зі святом

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Pexels. Колаж: Pro Війну

Військові привітали з Різдвом

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Pexels. Колаж: Pro Війну

Наразі державу від ворога захищають тисячі українських військовослужбовців, які виконують свої обов'язки на лінії фронту. Однак, з приводу святкування Різдва було опубліковано відео з привітанням від захисників.

Відео опублікувала 63-тя окрема механізована бригада.

Колядка від військових

На відео видно, як військовослужбовці співають легендарну українську колядку "Добрий вечір тобі, пане господарю". Виконанням зайнялися бійці 63-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

При цьому, військовослужбовці наголошують, що українська ідентичність повинна завжди існувати.

"Ніхто і ніколи не забере нашої ідентичності та нашої культури. Українські традиції завжди з нами. Ми будемо колядувати хоч під обстрілом, хоч по коліна в болоті", – зазначають українські захисники.

Слід додати, що в 2023-му році українські святкують Різдво 25 грудня, а не 6 січня, як це було в минулі роки. Це пов'язано з тим, що відтепер українці, як і фактично весь світ перейшли на святкування за юліанським календарем. Водночас, Росія і далі продовжує святкувати Різдво 7 січня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, добровольці з яких країн захищають Україну. Також ми розповідали, про структуру ЗСУ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.