Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Черговий успіх ЗСУ — як вдалось знищити стратегічний пункт росіян

У Збройних силах України повідомили чудову новину про те, що в окупованому Криму влучним ударом вдалось знищити командний пункт РФ

Фото: Генштаб ЗСУ, ТАРС. Колаж: Pro Війну

ЗСУ повідомили про чергову успішну операцію

Фото: Генштаб ЗСУ, ТАРС. Колаж: Pro Війну

У середу, 20 вересня, Сили оборони України атакували командний пункт росіян. Він розташований біля окупованого Севастополя в Криму.

Цю інформацію підтвердили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ.

"Вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового", – йдеться у повідомленні.

Про що повідомлялось раніше

Вдень 20 вересня жителі окупованого Інкерману помітили їдкий дим. Окупанти увімкнули димову завісу. Місцеві пабліки писали тоді, що в Інкермані знаходиться головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи. Окупаційна влада заявила про роботу ППО. За їх словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі.

Пізніше місцевий Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що у населеному пункті Верхньосадове помітили дим. Там розташована російська військова частина.

Шведи потрапили під російський обстріл

Як ми зазначали раніше, 19 вересня армія РФ атакувала автівку знімальної групи шведського телеканалу TV4 у Запорізькій області. Окупанти застосували дрон.

Загарбники атакували телевізійників об 11:30 у вівторок, 19 вересня. Внаслідок атаки репортер Йоган Фредрікссон та фотограф Даніель Здольсек не постраждали. На щастя, вони вийшли з авто до моменту удару.

"Цього разу нам пощастило. Російський ударний безпілотник врізався прямо в задні двері нашого авто, на щастя, в машині нікого не було", – зазначив журналіст.

Внаслідок удару поранення отримали:

  • український продюсер Олександр Павлов;
  • двоє українських поліцейських.

Автомобіль та обладнання знімальної групи було знищено вщент.

Іноземні журналісти планували знімати матеріал про український контрнаступ. Поїздка у Запорізьку область була погоджена з поліцією. Команда TV4 пройшла кілька навчальних курсів з безпеки, а кореспондент Йоган Фредрікссон вже понад 30 років висвітлює події з гарячих точок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який вигляд зараз має звільнена Кліщіївка. Також ми повідомляли про бойові дії у Нагірному Карабасі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.