Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Мобілізація на окупованих територіях – хто з прихвостнів Путіна керує процесом

Нещодавно в Росії було оголошено про проведення мобілізації, яка також торкнеться захоплених територій України

Фото: Телеканал Дождь/Facebook. Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Мєдведев керує мобілізацією на ТОТ

Фото: Телеканал Дождь/Facebook. Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

З моменту початку повномасштабного вторгнення росіяни фактично весь час проводять "приховану мобілізацію". Тепер там намагатимуться призвати жителів тимчасово окупованих територій, а сам процес мобілізації контролює наближена до Путіна людина.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Що відомо про мобілізацію на ТОТ

Нещодавно стало відомо про те, що окупанти в рамках нової хвилі мобілізації намагатимуться призвати до власного війська близько 130 тисяч осіб ще до початку 2024-го року. Однак цього разу там планують залучити до своєї армії жителів тимчасово окупованих територій.

"Зокрема незаконні мобілізаційні заходи відбудуться і на тимчасово окупованих територіях України. Найбільше планують "мобілізувати" на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей, також АР Крим", — йдеться у заяві ЦНС.

Також зазначимо, що мобілізацією на захоплених територіях керує наближена до російського диктатора людина. Мова йде про чинного заступника голови Радбезу Росії Дмитра Медведєва. Також зазначимо, що сам Медведєв не так давно приїжджав на територію тимчасово окупованої Донецької області.

Окупанти зіткнулись з серйозними проблемами

Раніше ми писали про те, що армія Росії має доволі великі проблеми, які стосуються недостатньої кількості систем протиповітряної оборони. У зв'язку з цим, вище керівництво вирішило, що для захисту неба в деяких областях потрібно перекинути комплекси ППО з Далекого Сходу.

Однак, за словами представника Головного управління розвідки України, удари по підприємствах на території Росії все ж продовжуються і надалі. Це може свідчити про те, що армія країни-агресора має недостатню кількість відповідних засобів.

Також Андрій Юсов додав, що керівництву Росії необхідно задуматися, що важливіше для них – розподіляти системи протиповітряної оборони на окупованих територіях або ж захищати власні території.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що "Армія дронів" успішно знищує окупантів на різних напрямках. Також ми повідомляли, скільки території захопили росіяни у 2023-му році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.