Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Скандал під час телемарафону: "Єдині новини" в прямому ефірі показали Крим російським

Національний телемарафон "Єдині Новини" триває в Україні з самого початку війни, однак, нещодавно в прямому ефірі трапився серйозний скандал

Фото: Скріншот, Pexels. Колаж: Pro Війну

Скандал в "Єдиних новинах"

Фото: Скріншот, Pexels. Колаж: Pro Війну

В рамках телемарафону "Єдині Новини" висвітлюються головні події, що відбуваються в Україні під час повномасштабної війни. Однак, 16 січня трапився черговий скандал.

Про це йдеться в ефірі національного телемарафону.

Скандал в "Єдиних новинах"

В прямому ефірі, під час одного із сюжетів, що стосується колапсу через погодні умови на території Росії в "Єдиних новинах" показали карту, на якій українських Крим віднесли до ворожої Росії.

Цю інформацію та скріншоти одразу почали поширювати українські телеграм-канали.

В телемарафоні показали Крим російським
В телемарафоні показали Крим російським
Фото: Скріншот

Зазначимо, що це не перший випадок, коли в ефірі телемарафону трапляються курйозні випадки.

Додамо, що наразі представники телеканалів не коментували ситуацію з ефіром 16 січня.

Тендер для телемарафону

Раніше ми писали про те, що народний депутат України від партії "Голос" Ярослав Железняк розповів про тендер телеканалу "Рада".

Зокрема, мова йде про закупівлю телевізійних програм для забезпечення ефіру національного телемарафону "Єдині новини". Варто зазначити, що сума цих закупівель становить 105 мільйонів доларів.

"Послуги зі створення (виробництва) аудіовізуальних творів (телевізійних програм) для забезпечення цілодобового інформаційного марафону "Єдині новини UAразом", що містть розробку творчої концепції та передбачає частковий технологічний цикл виробництва, для цілей державного підприємства "Парламентський телеканал "Рада" на 2024 рік на період дії воєнного стану в Україні", – йдеться на сайті Prozorro.

Додамо, що за підсумками тендеру переможцем було обрано компанію "Кінокіт", яку пов'язують з колишнім представником Офісу президента України Кирилом Тимошенко.

Згодом сам Кирило Тимошенко відреагував на цю інформацію, заявивши, що він немає жодного відношення до цієї компанії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які послуги запропонував Кремлю експродюсер "112 каналу". Також ми повідомляли про головну мету росіян.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.