Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Страждають від наслідків війни та санкцій — адмірал НАТО висловився про ситуацію в Росії

Адмірал Північноатлантичного Альянсу висловив свою думку з приводу серйозного погіршення ситуації в Російській Федерації

Фото: Admiral Rob Bauer/Twitter. Колаж: Pro Війну

Адмірал Бауер розповів про погіршення ситуації в РФ

Фото: Admiral Rob Bauer/Twitter. Колаж: Pro Війну

За весь час повномасштабної війни, яку розпочала Росія сама країна-агресор зіткнулась з великою кількістю проблем. Вони стосуються як економіки, так і озброєння. Нещодавно чергову заяву про погіршення ситуації в РФ зробив адмірал НАТО Роб Бауер.

Про це він розповів під час свого виступу на щорічній конференції Військового комітету НАТО, що відбулась в Осло.

Що думає Роб Бауер з приводу ситуації в РФ

Зазначимо, що адмірал Північноатлантичного Альянсу вважає, що Росія за останній час зіткнулася з дуже серйозними проблемами. Однією з найголовніших — є відсутність надійних партнерів, тому країна-агресор вимушена співпрацювати з "ненадійними" союзниками. Також, на думку Роба Бауера, з кожним днем, Російська Федерація стає все більш залежною від далеко не найкращих союзників.

Додамо, що сам Роб Бауер не назвав країни, які він мав на увазі. Однак, можна припустити, що адмірал говорив про зустріч російського диктатора Володимира Путіна з північнокорейським президентом Кім Чен Ином.

Крім того, військовий також додав, що з кожним днем армія Російської Федерації втрачає все більше позицій у війні проти України, таким чином вона погіршує своє становище. До того ж, зараз вся Росія серйозно страждає від санкцій, які були введені західними партнерами, а також від дипломатичної ізоляції агресора.

В США попередили Кім Чен Ина стосовно надання зброї РФ

Раніше ми писали про те, що представники Міністерства оборони США зробили попередження північнокорейському диктатору стосовно чуток про можливе надання боєприпасів для Росії. Таким чином, в Пентагоні заявили, що у випадку, якщо КНДР буде надавати допомогу в озброєнні Росії, то вона вважатиметься співучасником вбивств звичайних українців та поплічником злочинного режиму Путіна.

"Ми стежимо за ситуацією. Ми публічно оприлюднили наші застереження Північній Кореї. Передача Росії будь-якого виду зброї знову порушило б резолюцію Ради безпеки ООН, за яку сама ж Росія голосувала. Тож ми заохочуємо, щоб Північна Корея не укладала угод з Росією щодо надання будь-якого типу боєприпасів, бо це призведе до подальшої ескалації", — зазначили в Пентагоні.

Зазначимо, що раніше в ЗМІ досить часто писали про те, що КНДР надає допомогу Росії.

Раніше в ГУР розповіли про справжню мету візиту Кім Чен Ина до Росії. Також ми писали, чому північнокорейський диктатор є найгіршим союзником Путіна.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.