Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Маск запропонував черговий "план миру" в Україні: про що каже прихильник Путіна

В Мережі спалахнув черговий скандал щодо воєнних дій у світі за участю відомого мільярдера Ілона Маска

Фото: Ілон Маск

Ілон Маск підіграв російській пропаганді

Фото: Ілон Маск

Маск закликав США налагодити відносини з Росією та схиляти Україну до припинення вогню. Винахідник вважає, що війни в Україні та на Близькому Сході можуть перерости у Третю світову.

Про це йдеться у The Wall Street Journal за мотивами дискусії у Spaces на платформі X.

Бізнесмен-мільярдер назвав війну РФ проти України "безнадійною ситуацією". Він переконаний, що можливо швидко припинити вогонь, "частина окупованих Росією територій – Схід України та Крим – справді хочуть бути російськими".

Під час виступу на онлайн-дискусії на своїй платформі X 23 жовтня, підприємець висловив думку, що через політику США Росія змушена підтримувати Іран та Китай. Він заявив, що цей союз буде сильнішим за США у глобальному конфлікті.

До того ж кандидат у президенти від Республіканської партії Вівек Рамасвамі, виступаючи під час сесії Spaces, погодився з думкою Ілона Маска щодо можливості світового конфлікту. За його словами, у такому випадку Сполучені Штати припинять своє існування.

Маск висміяв Зеленського

Раніше ми писали, що власник соціальної мережі X, а також компанії Tesla Ілон Маск знову відзначився безглуздою витівкою, висміявши українського президента Володимира Зеленського.

У своєму акаунті мільярдер опублікував доволі старий мем, на якому зображений Володимир Зеленський. Однак, до цього фото Маск додав ганебний підпис.

"Коли минуло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів", – підписав картинку мільярдер.

Фактично одразу після того, як Ілон Маск запостив картинку у своєму акаунті в соціальній мережі, на нього вилилася серйозна хвиля критики. Користувачі Twitter не вподобали такий мем мільярдера та назвали його цинічним.

Додамо, що це вже далеко не перший випадок, коли Ілон Маск в соцмережах активно висловлюється проти України, адже раніше його критикували за відключення мережі Starlink на Кримському півострові, через що Збройні сили не змогли провести успішну операцію.

Маск розкритикував контрнаступ

Раніше ми писали про те, що відомий мільярдер Ілон Маск у своєму акаунті в соціальній мережі розкритикував контрнаступ Збройних сил України. Зокрема, відомо, що американський підприємець Девід Сакс в соцмережі виклав мапу бойових дій в Україні та підписав її "територіальні здобутки України настільки мізерні, що їх ледь можна побачити на карті". З цього приводу також не промовчав і сам Ілон Маск. Він прокоментував це словами: "Так багато смертей за так мало".

До слова, Маск також нещодавно коментував і ситуації стосовно можливого вимкнення мережі Starlink на території Кримського півострову.

Нагадаємо, колишній прем'єр Великої Британії повідомив про терміни війни та чи воюватиме НАТО з Росією. Також ми писали, що Ілон Маск вимикав мережу Startlink не лише на території Криму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.