Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

У центрі окупованого Донецька лунають вибухи — що відбувається

Місцеві телеграм-канали рясніють повідомленнями про "бавовну" в самому центрі Донецька, подейкують і про влучання в адміністрацію Пушиліна

Фото: скрін. Колаж: Pro Війну

У Донецьку пролунала серія вибухів

Фото: скрін. Колаж: Pro Війну

У понеділок, 18 вересня, в центрі окупованого ворожими військами Донецька пролунали вибухи. Інформація про жертв та постраждалих поки не надходила.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

"Центр Донецька зараз", — йдеться в повідомленні.

Повідомляється про влучання в адміністрацію так званого глави "ДНР" Дениса Пушиліна.
Наразі більш детальної інформації про удар по Донецьку не повідомляють.

Про наявність жертв і постраждалих також невідомо.

Російські пропагандисти, які вже побували на місці "прильоту", заявили про нібито "незначні" пошкодження "адміністрації глави ДНР".

Данілов зізнався, як ЗСУ звільнятимуть Крим

Як ми зазначали, на території Кримського півострову відбувається дуже багато вибухів. Більшість із них пов'язують з успішними атаками Збройних сил України, розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

На думку секретаря Радбезу, Україна буде продовжувати завдавати ударів по окупантах в Криму, попри те, що ті, останнім часом різко висловлюються з цього приводу. Він вважає, що Кримський півострів — це виключно українська територія, тому "ми будемо використовувати той спосіб, який вважаємо необхідним".

"На сьогодні виглядає так, що якщо росіяни не підуть із Криму самостійно, нам доведеться їх звідти "викурити" за допомогою зброї, яка є у нас в наявності", – зазначив секретар РНБО.

Крім того, Олексій Данілов також додав, що Україна дотримується обіцянок, які дала західним партнерам стосовно того, що їхня зброя не буде використовуватися для ударів по території Російської Федерації.

Ілон Маск сприяє обстрілам українських міст: коментар ОП

Раніше ми вже писали про те, що останніми днями Мережа рясніє чутками про те, що мільярдер Ілон Маск завадив українським військовим провести важливу операцію. Цю ситуацію прокоментували й в Офісі президента України.

Михайло Подоляк, який є радником Офісу президента України Володимира Зеленського, доволі бурхливо висловився стосовно інформації про те, що Ілон Маск завадив Збройним силам провести військову операцію біля Криму.

"Не дозволивши українським дронам знищити частину російського військового флоту через втручання в роботу Starlink, Ілон Маск дозволив цьому флоту стріляти ракетами "Калібр" по українських містах. У результаті гинуть мирні жителі, діти", — написав Михайло Подоляк.

Також він додав, що зовсім не може зрозуміти тих людей, які досі стають на захист військових злочинців.

Такі різкі слова Подоляка можуть свідчити про те, що офіційний Київ кардинально змінив свою думку стосовно мільярдера Ілона Маска, який ще на початку війни весь час висловлював свою підтримку Україні та надавав чимало допомоги.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що танки Merkava можуть опинитися в Україні та розповідав, скільки коштують і на що здатні. Також ми повідомляли, що можуть високоточні ракети Hydra 70 та яка їх ціна.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.