Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

У Севастополі знищено штаб Чорноморського флоту РФ – що відомо

У Севастополі вдень 22 вересня пролунали потужні вибухи, до місця події вирушило багато машин швидкої допомоги

Фото: скрін. Колаж: Pro Війну

У Севастополі пролунали потужні вибухи

Фото: скрін. Колаж: Pro Війну

У Севастополі вдень 22 вересня пролунали потужні вибухи. Над містом чули проліт ракет.

Про це повідомляють журналісти видання "Крим.Реалії".

За словами кореспондента видання, в місті пролунало три потужних вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах.

"Також було чути проліт ракети над південною частиною міста", – додає видання.

Окремі Telegram-канали стверджують про нібито роботу ППО в Сакському й Бахчисарайському районах Криму. "Кримський вітер" повідомляє про дим, який утворився над Севастопольською бухтою. Наразі до місця подій виїхали понад 20 автомобілів швидкої допомоги.

Згодом у Збройних силах України повідомили про знищення штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Що кажуть окупанти Криму

Окупаційна влада заявляє про ракетний удар по ЧФ РФ та можливу нову атаку.

Проросійський "губернатор" Севастополя Развожаєв стверджує, що рятувальники на місці намагаються ліквідували займання. Також він попередив про нібито можливу ще одну атаку і закликав усіх, хто знаходиться поруч зі штабом флоту, "при звуках сирени пройти в укриття".

Атака на командний пункт РФ

Ми вже писали про те, що в середу, 20 вересня, Сили оборони України також атакували командний пункт росіян. Він розташований біля окупованого Севастополя в Криму. Цю інформацію підтвердили в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ.

"Вранці 20 вересня ЗСУ завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту окупантів біля Верхньосадового", – йдеться у повідомленні.

Вдень 20 вересня жителі окупованого Інкерману помітили їдкий дим. Окупанти увімкнули димову завісу. Місцеві пабліки писали тоді, що в Інкермані знаходиться головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ.

Пізніше у районі Севастополя пролунали вибухи. Окупаційна влада заявила про роботу ППО. За їх словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі.

Пізніше місцевий Telegram-канал "Кримський вітер" повідомив, що у населеному пункті Верхньосадове помітили дим. Там розташована російська військова частина.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який вигляд зараз має звільнена Кліщіївка. Також ми повідомляли про бойові дії у Нагірному Карабасі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.