Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Якби не ми, України уже б не було: Марцінків висловився про тих, хто розмовляє "московською"

Чиновник висловив гордість тим, що мешканці його міста, особливо молодь, розмовляє виключно українською мовою

Фото: скрін, АрміяInform, Fecebook Марцінківа. Колаж: Pro Війну

Марцінків висловив гордість за молодь, яка розмовляє українською

Фото: скрін, АрміяInform, Fecebook Марцінківа. Колаж: Pro Війну

Ворожі пропагандисти використовують мовне питання в Україні на свою користь. Тому варто розмовляти виключно українською.

Про це розповів мер Івано-Франківська у прямому ефірі.

За словами міського голови, російська пропаганда мовить про те, шо "українці погано ставиться до тих, хто розмовляє українською, в також до мешканців інших регіонів, окрім західних областей".

Крім того, Марцінків висловив гордість за мешканців свого міста та молодь, які попри все дотримуються принципової позиції та розмовляють виключно солов’їною.

"Я пишаюся тим, що очолюю українське місто, україномовне. Ми знаємо, що саме там, де українська мова, там завжди є патріоти і ті, хто захищає нашу державу. І якби не Івано-Франківськ, Тернопіль, Львівська область, інші регіони заходу України, держави б не було", — заявив Руслан Марцінків.

Також мер згадав Революцію гідності та дійшов висновку, що наразі єдиною мовою, яка може вживатися у нашій країні є українська. Адже там, де звучить "московська мова", там завжди противник вважатиме, що це його територія.

Скільки коштують онлайн-курси з вивчення англійської мови

Раніше ми розповідали про те, що Інтернет пропонує дуже багато можливостей для вивчення англійської мови – є багато платформ та вебсайтів, де пропонують безплатні та платні онлайн-курси. Деякі навіть видають сертифікати про успішне завершення навчання. Такі курси надають можливість навчатися в зручниий час та з використанням різних мультимедійних матеріалів.

Вартість інтернет-курсів з вивчення англійської коливаються від 150 грн до 360 грн за одне заняття. Ціни на повний курс коливаються від 2 600 грн до 10 000 грн. Більшість дистанційних курсів пропонують одне або ж кілька безплатних занять. Це допоможе визначитися, чи підходить вам ця платформа.

Яка вартість занять з репетитором

Якщо вам потрібні особиста увага та індивідуальний підхід, ви можете найняти репетитора з англійської мови. Вчителі забезпечують індивідуальні уроки, налаштовані під ваші потреби та рівень володіння мовою. Вони допоможуть вам зосередитися на вашій слабкій стороні та вдосконалити навички.

Знайти репетитора можна на різних сайтах оголошень. Так, наприклад, на вебпорталі Buki українці можуть знайти спеціаліста, який викладає офлайн або онлайн. На міжнародному сервісі ціни починаються від 250 грн. Загалом середня вартість становить 575 грн за одне заняття.

Раніше ми повідомляли, для яких професій англійська стане обов'язковою. Також ми писали, що українців безплатно навчатимуть іноземної мови.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.