Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Жителі Одещини залишились без світла — що відомо про наслідки атаки окупантів

Армія Російської Федерації знову завдала ракетних ударів по території Одеської області, у зв'язку з чим в деяких населених пунктах зникло світло

Фото: ДСНС/Telegram, Pexels. Колаж: Pro Війну

Жителі Одещини залишились без світла

Фото: ДСНС/Telegram, Pexels. Колаж: Pro Війну

Вночі, 25 вересня, окупанти вкотре завдали ракетних ударів по території України. Серйозні пошкодження були зафіксовані й на Одещині. У зв'язку з чим деякі жителі області залишились без світла.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Знеструмлення на Одещині

В Міненерго повідомили, що через нічну атаку російських окупантів по території Одеської області деякі жителі залишились без світла. Зокрема, там зазначили, що знеструмлення було зафіксовано в понад тисячі осель. На цей момент тривають відповідні ремонтні роботи.

Що стало причиною такого знеструмлення, там не розповіли. Однак, відомо, що у зв'язку з атакою окупантів в області та в місті Одеса було зафіксовано доволі багато пошкоджень.

Масована ракетна атака по Україні

Раніше ми писали про те, що в ніч з 24 на 25 вересня армія Російської Федерації здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Відомо, що внаслідок таких дій окупантів на територіях деяких областей були зафіксовані серйозні пошкодження. Також додамо, що в Одеській області присутні масштабні руйнування. Представники Сил оборони Півдня розповіли, що під час цієї ракетної атаки окупанти використали:

  • 2 ракети "Онікс";
  • 12 крилатих ракет "Калібр";
  • 19 безпілотників "Шахед".

Додамо, що протиповітряна оборона України змогла збити всі безпілотники "Шахед", а також 11 з 12 крилатих ракет "Калібр". Проте уникнути руйнувань все ж таки не вдалося.

"На жаль, ворог підступно влучив у припортову інфраструктуру. Суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал в Одесі, в будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Вогнеборці оперативно її ліквідували. "Оніксами" зруйновано зерносховища. Але люди не постраждали", — заявили в ОК "Південь".

Додамо, що внаслідок цієї атаки російських окупантів також було пошкоджено приватний будинок, який був розташований в передмісті Одеси, а також складські будівлі одного із підприємств. Пожежа була успішно ліквідована, постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 21 вересня російська армія атакувала територію України. Крім того, ми повідомляли, що окупанти намагались здійснити атаку на Львів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.