Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Бронь від мобілізації за 200 тис. грн – Безугла висунула нову ініціативу

Народна обраниця запропонувала людям можливість заплатити за бронь від мобілізації, чим викликала купу гнівних коментарів у мережі

Фото: Facebook Мар'яни Безуглої, УНІАН. Колаж: Pro Війну

Безугла створила нове опитування щодо броні від мобілізації

Фото: Facebook Мар'яни Безуглої, УНІАН. Колаж: Pro Війну

Народна обраниця Мар’яна Безугла запустила нове опитування щодо мобілізації. Цього разу воно стосувалось питання надання можливості заплатити за бронь.

Про це йдеться у дописі народного депутата у фейсбуці.

"Чи підтримуєте Ви можливість плати за бронь від мобілізації: "плачу за воюючого"? Наприклад, 200 тис. грн / місяць. Це може стосуватися також приватного бізнесу, компаній щодо своїх співробітників тощо", – запитала вона користувачів мережі.

Яку результати опитування

Станом на 12 годину дня 4 січня маємо наступні результати опитування:

  • 71% українців висловились проти ідеї Безуглої:
  • 29% громадян підтримали її.

Як відреагували українці

Цей допис викликав хвилю обурення серед наших громадян. Зокрема, люди наступним чином відреагували на пропозицію Безуглої:

  • Мар'яно, ваші ідеї безглузді. Всі й так платять за війну. Хтось більше, а хтось менше. Перестаньте продукувати такі ідеї й викладати на загал, адже це дає лише негативний результат.
  • Це ще одна спроба не мобілізувати своє кодло. Типу "я доначу, я плачу". Ідіть під три чорти зі своїми грошима.
  • А в кого немає грошей, хай здихають в окопах і діти будуть сиротами? Над нами точно ставлять якісь експерименти.
  • Ви серйозно чи подуріли таке питати ? Ви чого добивається, мітингів у стилі 1917 року проти буржуїв які жирують і відправляють плебс на війну ? Навіщо ви самі своїми руками відкриваєте вікно Овертона ?
  • Це суспільна прірва. А що, як тими, хто зможе платити 6000 ЄСВ будуть усі військовозобов'язані? Ви розумієте, що статус захисника ви принижуєте ще більше, бо виглядатиме так, що мобілізують лише злиднів.
  • Так ці опитування обертаються в закон припинить злити народ, бо урветься терпець і тоді буде вам опитування
  • Я не можу зрозуміти ваших планів на відкуп, але легально??? Чому саме зараз ті, хто не прийшов у перший день на захист, можуть мати такі привілеї, а ті, хто з перших днів не можуть піти у відпустку?? Якщо так, то дайте можливість всім військовим, хто з перших днів, таку ж бронь, подивимося, хто буде захищати.
  • Тобто, мажори відкупляться. Ви розумієте, що подібного роду опитування і пости, якими ви засмічуєте фейсбук, врешті-решт приведуть вас на лаву підсудних і тато зі своїм виробництвом каменю, навряд чи вас відкупить. Бо ви вже, "зелені" виродки, усіх дістали своєю тупістю та ницістю.
  • По-перше, воювати повинні еліти, в них є що захищати! Майно та гроші отримані не зрозумілим шляхом в країні де пенсія 2500 грн…
  • А так, стимул красти буде ще більше, щоб не воювати та відкупитись!

Безугла запропонувала відправити волонтерів на передову

Раніше ми вже писали про те, що народна обраниця Мар'яна Безугла запропонувала відправляти на фронт волонтерів, у тому числі й жінок. Одіозна народна обраниця зазначила, що "найкраще волонтерство у 2024 році – прийти в ЗСУ". Також Безугла згадала, що у 2015 році сама була мобілізована.

Цей пост Безуглої також викликав у громадян безліч гнівних реакцій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Верховна Рада готує важливі зміни щодо мобілізації. Також ми повідомляли, що нардепи хочуть прирівняти службу жінок та чоловіків.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.