Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

ТЦК відкрили "полювання" на таксистів в одній із областей

Конфлікт таксиста зі співробітниками ТЦК загрожував перерости у бійку, однак чоловіка відпустили додому після вручення повістки

Фото: скрін відео, УНІАН. Колаж: Pro Війну

У Миколаєві таксиста силою хотіли доставити до військомату

Фото: скрін відео, УНІАН. Колаж: Pro Війну

У Миколаєві стався конфлікт між співробітниками військомату (ТЦК) і таксистом. Водій скаржиться на неналежну поведінку військових.

Про це пише місцеве видання "Новини-N".

За словами таксиста служби 994, як тільки він вийшов зі свого будинку на вулиці Казаревського, до нього під’їхав білий позашляховик MG, з автівки вийшли декілька людей у камуфляжній формі. Невідомі представились співробітниками ТЦК Інгульського району. Після цього чоловіки почали вимагати у таксиста в ультимативній формі негайно їхати з ними до військкомату.

Пан Олександр уточнив, що йому погрожували ув’язненням, говорили на підвищених тонах та у хамській формі. Однак, попри погрози, чоловік відмовився прямувати до ТЦК, через що військові викликали поліціянтів.

Патрульні, які прибули за викликом, запропонували таксисту два варіанти:

  • або він їде з ними добровільно;
  • або на нього одягнуть кайданки та доставлять силою.

Чоловік обрав перший варіант та погодився їхати добровільно.

"Я думав, що мене повезуть до райвідділу поліції, де можна у всьому спокійно розібратися. Проте патрульні привезли мене до ТЦК Інгульського району. При цьому їм відчинили ворота і вони заїхали прямо на територію військкомату", – розповідає пан Олександр.

Що початку конфлікту із ТЦК, Олександр по рації попросив допомоги у своїх колег-таксистів. Тому біля воріт військкомату невдовзі зібралось понад 30 автівок.

У ТЦК щодо Олександра склали адміністративний протокол за неявку до військкомату. Потім військові оголосили, що він начебто перебуває у розшуку. Це стало для самого водія великим "сюрпризом".

У відповідь на дії ТЦК та поліції таксисти заблокували рух вулицею, вимагаючи відпустити товариша. Розмова на підвищених тонах загрожувала перерости у бійку.

Після тривалих з’ясувань відносин, пана Олександра все ж таки відпустили додому. Однак, у ТЦК виписали йому повістку на 7 грудня – він має прийти для уточнення даних.

Повістки видають у тренажерних залах

Як ми писали раніше, представники ТЦК в Ужгороді видавали повістки у тренажерних залах "Viper Gym", "Фанат", "Клевер". Документ отримали тренери й чоловіки, які займалися спортом.

Вручення повісток відбулось без конфліктів, військові спокійно спілкувалися з чоловіками призовного віку та вручали їм відповідні документи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, в яких місцях найпростіше ловити ухилянтів. Також ми повідомляли, кого можуть мобілізувати до лав Збройних сил України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.