Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Чи закінчиться війна у 2024 році: Зеленський відповів, від чого це залежить

Президент України розповів, що потрібно нашій державі для закінчення війни проти агресора наступного року

Фото: Скріншот, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Зеленський про закінчення війни

Фото: Скріншот, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Доволі велика кількість експертів роблять заяви з приводу того, як може розгортатися війна наступного року. Важливу відповідь щодо цього дав президент України Володимир Зеленський, заявивши, що дати кінця війни ніхто не знає.

Про це очільник держави сказав під час пресконференції.

Чи закінчиться війна

Під час спілкування з журналістами президент сказав, що фактично ніхто не знає, коли закінчаться війни в Україні, навіть командири. Він додав, що це лише їхні думки, які можуть суттєво відрізнятися від реальності.

"Ми були у найскладнішій ситуації, ми були майже повністю окуповані – принаймні центральні регіони, логістика нашої держави, дороги, залізниця, доставка продуктів харчування, ми були в повній блокаді, ми вийшли. Зараз в нас інша ситуація", – сказав президент Володимир Зеленський.

Крім того, журналісти також задали питання стосовно того, чи може Україна таким чином поступово дійти до програшу.

"Війна, перемога, поразка, стагнація залежать від багатьох рішень, ризиків і напрямків. Але в більшості своїй від нас з вами. Якщо ми не втратимо наші стійкість, дух, то ми завершимо війну раніше. Можна жити із скепсисом, але так можна і країну прос...ти. А я до цього не готовий. І таких, як я, не готових віддати нашу країну, мільйони", – додав президент.

Зеленський також зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення наша держава була в дуже важкій ситуації, ніж зараз. Все через те, що в час початку війни центральні регіони були окуповані, а також були серйозні проблеми з логістикою, інфраструктурою та економікою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, до чого готується Росія. Також ми розповідали, що окупанти змінили тактику ударів по Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.