Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Одіозна "красуня" з окупованої Донеччини знову потрапила в скандал — що трапилось

Проросійська блогерка Андрієвська через завищену самооцінку та необ'єктивне сприйняття реальності не розуміє, чому саме українські ЗМІ з сарказмом охрестили її титулом "міс ДНР"

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya. Колаж: Pro Війну

Проросійська блогерка Андрієвська вкотре потрапила в скандал

Фото: instagram.com/koroleva_andrievskaya. Колаж: Pro Війну

Скандальна блогерка з тимчасово окупованого Росією Донецька Аліна Андрієвська вкотре потрапила в скандал. На цей раз вона накинулась на українських журналістів.

Про це вона розповіла в інтерв’ю пропагандистським ЗМІ.

Зокрема, скандальна блогерка та "красуня" розізлилась через те, що українські журналісти жартуючи, з сарказмом, назвали її "міс ДНР". Жінка вважає, що вони зробили це "виключно через заздрощі" через її "ефектну" зовнішність.

Також Андрієвська вперше згадала про повномасштабну війну – зокрема, вона бідкається, що в самопроголошеній так званій "ДНР" не проводять конкурси краси. Причина цього – повномасштабні бойові дії.

Вона каже, що "ніякі конкурси проводити не можуть", тому титулу "міс ДНР", про який пишуть українські ЗМІ, їй начебто "ніхто не давав".

Таким чином, жінка недалекого розуму зовсім не розуміє, чому ЗМІ охрестили її таким "поважним" статусом – це сталось, насправді, через її зовнішність, яка здатна налякати будь-кого, скандальну та неврівноважену поведінку, цинічні погляди, а також підтримку країни-агресорки.

На сміх людям у соцмережах Аліна називає саме себе "королевою Андрієвською", і зовсім не розуміє, які емоції та огиду вона викликає в інших через свою завищену самооцінку та необ'єктивне сприйняття реальності.

Зокрема, повідомлення українських журналістів вона називає "фейковими", а себе всерйоз вважає "найяскравішою дівчиною". Андрієвська також звинувачує ЗМІ в тому, що вони "хочуть її принизити".

"Я думаю, просто я виявилася заручницею ситуації, саме тому вони спробували з моєї зовнішності зробити собі ім'я. Як кажуть, на мені пропіаритися. Ну я про це їх не просила!" – поскаржилась одіозна "міс ДНР".

Популярна блогерка обурила українців

Як ми раніше писали, блогерка зі Львова Анна Краснова нещодавно опублікувала в соцмеержі відео, на якому вона перебуває за кермом автівки у самому центрі Львова, на площі Ринок. Як відомо, ця територія є пішохідною і рух транспорту у цій частині міста здійснюється лише за спеціальними перепустками.

Про інцидент стало відомо з повідомлення директора міського департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олега Забарила.

Свою скандальну сторіс про "прогулянку" центром Львова дівчина з сарказмом підписала "Шо тут по пропускам?".

На відео правопорушниця наспівувала російськомовний трек співачки-зрадниці Анни Асті, яка отримала громадянство РФ.

Нагадаємо, ми зазначали, хто з українських чиновників опинився в центрі подій. Також ми писали про те, як українці висміяли Олексія Арестовича.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.