Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Російська блогерка "засвітилась" на відпочинку в Карпатах – як відреагували українці

Російська блогерка Аліна Маслова приїхала відпочивати до українських Карпат, чим викликала хвилю обурення

Фото: Instagram Маслової. Колаж: Pro Війну

Російська блогерка приїхала до Карпат

Фото: Instagram Маслової. Колаж: Pro Війну

На святкування Нового року в Карпати, як виявилось, їдуть не лише українці. Наприклад, російська блогерка Аліна Маслова також подалась до гірськолижного курорту Драгобрат. Вона навіть не приховує свого візиту в Україну.

Відповідні фото росіянка виставила в Instagram, чим викликала невдоволення серед українців.

Блогерка каже, що приїхала до Драгобрату разом із своєю родиною, яка живе в Тирасполі (як відомо, то столиця невизнаної "ПМР" (Придністровська Молдавська Республіка), більшість жителів якої мають російське громадянство).

На тлі повномасштабної війни Росії проти України, а також нещодавного масштабного ракетного удару ворога, українські користувачі висловили своє обурення таким візитом блогерки в Карпати. Співачка негативні коментарі видаляє, однак, деякі з них все ж таким залишились під її дописами.

Російська блогерка відпочиває на Драгобраті
Фото: Instagram Аліни Маслової

Що думають українці про візит Маслової до Карпат

Українці про візит блогерки пишуть наступне:

  • Люди, вас що контузило після останньої атаки? Яке "ласкаво просимо"?! Людина працює на зал*пляндію, а отже фінансує війну! А ви її з обіймами зустрічаєте? Нах*р хай валить!;
  • Видаляй, чисти коментарі, ховайся, ігноруй – пох*й. Пох*й на тебе, як вам пох*й на смерті українців. Мені не тяжко писати заново і вдосконалювати свою ненависть. Хочеться поїхати в Карпати, щоб десь тебе за кутом зловити і затягнути того хвоста, щоб очі вилізли;
  • Хто там у Драгобраті, йо*ніть цю кацапку;
  • Ну це вже якийсь абсурд! Росіянка в Карпатах на десятий рік війни і другий рік повномасштабного вторгнення;
  • Українці, які пишуть їй "ласкаво просимо", з вами все ок?.

Співачка наче очікувала подібну реакцію від підписників та відвідувачів її сторінки. Вона зауважила, що на 30% є молдаванкою, на 30% українкою і на 30% росіянка. Втім, хто вона на 10%, одіозна блогерка уточнювати не стала.

"Я на 30% українка, на 30% росіянка, на 30% молдованка. Я навчала українську, молдавську та російську. Я люблю і Україну, і Росію. Але сама з Молдови, маю багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов, мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не приймала нічий бік. Я людина миру", – видала Аліна в спробі довести, що "її приїзд до України – це абсолютно нормально".

Що відомо про Аліну Маслову

Блогерка народилась у Тирасполі у 2000 році. У 16 років завагітніла, її обранцю було 18. Батьки молодої пари наполягли на весіллі. Аліна та Саша розписалися на третьому місяці вагітності. У пари народилася донька Емілі. Особисте життя Маслова активно висвітлювала в соцмережах.

Також блогерка будує музичну кар’єру в Росії і вже випустила чимало пісень. Маслова сплачує податки у Росії, на які Кремль виготовляє, закуповує зброю та з 2014 року веде війну в Україні.

Раніше ми писали про те, що популярна блогерка обурила українців "концертом" у Львові. Крім того, ми розповідали, що боксеру Усику з дочкою блогер поставив незручне питання.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.