Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

В російському Курську знову вибухи — в ГУР назвали цілі

В місті Курськ, що знаходиться на території Російської Федерації, сьогодні знову було "гучно"

Фото: Unsplash, МЧС РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Вибухи в Курську

Фото: Unsplash, МЧС РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Численні вибухи на території Російської Федерації вже стали буденністю, адже майже кожного дня там повідомляють про вражені цілі. 25 вересня в місті Курськ, що знаходиться недалеко від українського кордону, пролунали чергові вибухи.

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на власні джерела у Головному управлінні розвідки України.

Що відомо про вибухи в Курську

Сьогодні росіяни заявили про те, що над одним з районів міста Курськ здійнявся чорний дим. Також там лунали сирени. В ГУР розповіли, що це є наслідком влучання у будівлю Міністерства внутрішніх справ. Однак самі росіяни заявляють, що це була "робота протиповітряної оборони".

Додамо, що вчора в Курську святкували день міста. Проте, це завадило українським військовим завдати декілька точних ударів по важливих об'єктах. Зокрема, відомо, що приблизно о 10:20 було влучання у будівлю Федеральної служби безпеки РФ, пізніше "прильоти" було зафіксовано і по нафтопереробному заводі, що знаходиться недалеко від місцевого аеродрому.

Знищення штабу Чорноморського флоту РФ

Раніше ми писали про те, що 22 вересня у місті Севастополь, що знаходиться на тимчасово окупованому Кримському півострові, пролунало декілька вибухів. Журналіст одного із видань повідомив, що вибухи були настільки потужними, що у мешканців тремтіли шибки у вікнах. Також він додав, що було чути проліт ракети над південною частиною окупованого Севастополя.

Місцева влада, а також деякі Telegram-канали повідомляли про те, що гучні вибухи є наслідком роботи протиповітряної оборони окупантів в Бахчисарайському, а також в Сакському районах Криму.

Однак пізніше представники Збройних сил України повідомили, що вибухи є наслідком удару українських військових по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації. Внаслідок чого сам штаб було знищено. Водночас деякі ЗМІ повідомляли, що на момент удару в штабі перебувало керівництво ЧФ РФ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Збройні сили України атакували командний пункт армії РФ, що знаходився на території Севастополя. Також ми повідомляли, про те, яких збитків завдала Росія Україні за час повномасштабного вторгнення.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.