Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Андре Тан, Syndicate та інші – які українські дизайнери шиють форму для ЗСУ

Відомі українські дизайнери не залишились осторонь – відразу після початку повномасштабної війни вони почали шити форму, балаклави, бронежилети для бійців ЗСУ

Фото: instagram.com/andre_tan_official, скрін. Колаж: Pro Війну

Дизайнери шиють форму для українських військових

Фото: instagram.com/andre_tan_official, скрін. Колаж: Pro Війну

Від початку повномасштабної війни українці згуртувалися та разом допомагають українським військовим, які зі зброєю в руках боронять нашу землю від російського агресора. Не залишились осторонь у цьому важливому питанні й вітчизняні дизайнери.

З'ясовували, хто з українських дизайнерів активно допомагає українським військовим, наближаючи таким чином перемогу.

Андре Тан

Після початку повномасштабного вторгнення, ще в березні 2022 року, відомий український дизайнер Андре Тан почав шити форму для бійців ЗСУ, про це він повідомив у твоєму інстаграмі.

Дизайнер розповів, що бійцям Територіальної оборони та ЗСУ відправляють такі речі: теплі жилети, військову форму, балаклави, натільну білизну, термобілизну.

Крім того, він закликав громадян приєднуватися до спільної корисної справи, яка наближає перемогу – допомагати із тканиною для виробництва, зокрема бракує флісу.

До речі, військові можуть не лише носити фірмову форму "від Андре Тана", але й грітися у спальному мішку пошиву відомого дизайнера.

Uzun Vitaliy

Крім того, одеський дизайнер Віталій Узун, засновник студії Uzun Vitaliy, який до 24 лютого 2024 року шив повсякденний одяг для жінок чоловіків, також долучився до корисної справи. Зокрема, разом зі своїми співробітниками, він виготовляє тисячі бронежилетів для бійців ЗСУ. Дизайнер створює й одяг для бійців, які захищають терени нашої держави від ворожої навали.

Syndicate

Відомий столичний бренд Syndicate у мирний час виготовляв шикарний стрітвір-одяг. Однак, з початком повномасштабної війни, його засновники оголосили збір коштів на придбання тканин для пошиття термобілизни для військових.

WONA Concept

Бренд весільних суконь WONA Concept від самого початку війни закуповує для Збройних сил України рації та бронежилети. Окрім шикарних жіночих суконь, дизайнери почали розробляти такі потрібні для військових балаклави, термобілизну та флісові костюми. Також на фабриці у Львові створили прихисток для біженців, надають їжу та допомогу.

Який смартфон обрати військовому

Як ми розповідали раніше, в польових умовах військовим потрібні також надійні гаджети, які добре працюватимуть.

Експерти кажуть про те, що більш товстий корпус, більша вага та незграбна конструкція захищених смартфонів можуть сподобатися далеко не всім. При цьому купуючи такого плану пристрої перед їхніми власниками відкриється низка унікальних можливостей, які оцінять багато користувачів, в першу чергу військові. Про найкращі моделі смартфонів для військових читайте за посиланням.

Раніше ми писали, як військовому на фронті правильно користуватися смартфоном. Також ми розповіли, чи можна піти в армію одразу після школи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.