Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Нічний обстріл "шахедами": чи вдалося ППО ліквідувати всі цілі

Цієї ночі росіяни знову здійснили масовану атаку по території нашої країни

Фото: ДСНС Україна/Telegram

Наслідки нічної атаки

Фото: ДСНС Україна/Telegram

Окупаційна російська армія досить часто здійснює обстріли нашої території та намагається завдати шкоди важливим об'єктам. Не стала виключенням і минула ніч.

Про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Що відомо про наслідки

Російські окупанти, в ніч з 24 на 25 жовтня знову атакували українську територію. На цей раз ворожа армія використовувала безпілотники іранського походження типу "шахед". Сама атака здійснювалась вже не з території Кримського півострову, а з населеного пункту Приморсько-Ахтарськ, що знаходиться на території Росії.

За даними Повітряних сил, окупанти всього випустили 11 "шахедів", однак наші Сили оборони змогли успішно знищити всі повітряні цілі. Слід зазначити, що роботу протиповітряної оборони було зафіксовано у Хмельницькій, Черкаській, Херсонській, Миколаївській та Полтавській областях. Зазначимо, що у Славуті, що на Хмельниччині, було пошкоджено 9 приватних, а також 11 багатоквартирних будинків, також там є постраждалі. Крім того, пошкодження були зафіксовані в Нетішині.

Крім того, росіяни завдали ударів авіабомбами по Херсонщині. Відомо, що внаслідок цього під завалами можуть бути люди.

Додамо, що на цей раз ворог взагалі не використовував власні крилаті ракети, якими часто обстрілював територію України.

Нічна атака 24 жовтня

Раніше ми писали про те, що вночі з 23 на 24 жовтняармія окупантів здійснила чергову атаку. Ворог знову використовував безпілотники "шахед", які запускалися з території тимчасово окупованого Криму, а якщо точніше – з мису Чауда.

Дрони були запущені в сторону Заходу, зокрема, в напрямку Вінницької та Чернівецької областей. Всього росіяни випустили 6 БПЛА, які були успішно ліквідовані. Така невелика кількість цілей може свідчити про те, що окупанти накопичують озброєння для того, щоб згодом завдати нашій країні більшої шкоди.

Слід додати, що українська ППО відпрацювала бездоганно, адже всі "шахеди", які ворожа армія випустила по Україні було успішно збито. При цьому, зазначимо, що роботу протиповітряної оборони вдалося зафіксувати в Хмельницькій, Миколаївській, а також Вінницькій областях.

Крім того, додамо, що повітряну тривогу декілька разів оголошували у східній частині України. Все через те, що окупанти могли застосувати балістичні ракети.

Також ми повідомляли, якими були наслідки нічного обстрілу 23 жовтня. Раніше ми писали, що російські окупанти завдали удару по терміналу Нової пошти на Харківщині.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.