Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Окупанти хочуть продати "націоналізовану" квартиру Олени Зеленської в Криму: скільки просять за житло

Росіяни привласнили маєток першої леді України та планують виставити його на аукціон

Фото: УНІАН, Крим.Реалії. Колаж: Pro Війну.

Окупанти виставили на аукціон квартиру Олени Зеленської

Фото: УНІАН, Крим.Реалії. Колаж: Pro Війну.

На російському сайті "ГІС Торги" з’явилася квартира родини Володимира Зеленського в Ялті. Початкова ставка на майно складає понад 24,6 млн російських рублів (8,9 млн гривень).

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на російські ЗМІ.

Крок аукціону при торгах за житлоплощу 119,5 кв.м становить 1,2 млн рублів. Натомість сам аукціон відбудеться 30 жовтня.

Кримська квартира Олени Зеленської знаходиться в елітному житловому комплексі "Імператор" в Лівадії. Перша леді придбала її у квітні 2013 року.

До того ж, окрім вказаного лоту, окупанти виставили на продаж ще чотири "націоналізованих" житлових приміщення в Криму, що належать українцям. Їх загальну вартість оцінюють у 27 млн рублів.

Скільки витрачає перша леді на прикраси

Pro Гроші раніше публікували найкрасивіші "луки" Олени Зеленської та розказали, скільки коштують її прикраси.

Найчастіше на офіційних і святкових заходах Олену можна побачити в підвісках та сережках від бренду Guzema Fine Jewelry. Ціни на прикраси відрізняються, проте середня вартість – близько 40 000 гривень.

Крім цього, серед аксесуарів першої леді – сумка американського бренду Staud, яку вперше помітили під час поїздки Зеленської в Брюссель у 2019 році. Модель Shirley – квадратна сумка кольору коньяку – коштує 295 доларів, тобто більш як 10 000 грн за теперішнім курсом.

Як Україна планує звільнити півострів

Раніше ми писали, що, на думку секретаря Радбезу, Україна буде продовжувати завдавати удари по окупантах в Криму, попри те, що ті останнім часом різко висловлюються з цього приводу. Він зазначив, що Кримський півострів — це виключно українська територія. Україна дотримується обіцянок, які дала західним партнерам стосовно того, що їхня зброя не буде використовуватися для ударів по території РФ.

Які плани на Крим у Зеленського

До цього ми зазначали, що Володимир Зеленський підписав закон про впорядкування адміністративно-територіального устрою АР Крим.

Зокрема, відомо, що після того, як цей закон набере чинності, в дію вступлять рішення, прийняті парламентом ще у 2016-му та 2020-му роках. Мова йде про декомунізацію півострова, а також про запровадження нового районного поділу.

Нагадаємо, Туреччина, Румунія та Болгарія планують створити спеціальний підрозділ для очищення Чорного моря від мін. Також ми повідомляли про наслідки влучного удару по будівлі штабу Чорноморського флоту в Севастополі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.