Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

В Конгресі США презентували "план перемоги України" – що пропонують політики

Представники партії республіканців нещодавно презентували новий план, що стосується завершення війни в Україні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Війну

В США презентували план для України

Фото: Pexels. Колаж: Pro Війну

За час повномасштабної війни Сполучені Штати Америки надали нашій державі велику кількість озброєння. Однак, зараз в Конгресі презентували новий план, який повинен допомогти нашій державі у боротьбі з ворогом.

Про це йдеться в офіційному документі.

План перемоги України

Зазначається, що у розробці цього плану участь взяли три комітети Палати представників Конгресу Сполучених Штатів, які очолюють представники партії республіканців:

  • комітет у справах збройних сил – Майк Роджерс;
  • комітет з питань розвідки – Майк Тернер;
  • комітет в закордонних справах – Майкл Маккол.

Зазначимо, що на обкладинці цього плану зображені диктатори, такі як Володимир Путін, Сі Цзіньпін, Алі Хаменеї та Олександр Лукашенко. В самому плані міститься п'ять розділів,

Також зазначається, що Росія та її союзники намагаються серйозно підірвати безпеку у світі, саме тому вони активно підтримують такі терористичні угруповання як ХАМАС та "Хезболла".

В самому плані містяться такі важливі пункти:

  • надання Україні важливої зброї;
  • передача нашій державі 300 млрд заморожених російських активів;
  • посилення санкцій.

Також там додали про важливість контролю допомоги, яку Сполучені Штати передають Україні.

Виробництво ракет в Росії

Раніше ми писали про те, що представник Головного управління розвідки України Вадим Скібіцький в інтерв'ю УП розповів про виробництво ракет у ворога.

Він зазначив, що зараз не фіксується збільшення виробничих спроможностей. Однак, незважаючи на це, ракетна небезпека й досі залишається на дуже високому рівні.

"Аналіз показав, і ми це розуміємо, особливо це показав 23-й рік, що тією кількістю, яка є на сьогоднішній день, Росія тільки спроможна покривати ті витрати або те застосування, яке вона робить кожен день", – зазначив Скібіцький.

Крім того, представник розвідки додав, що у жовтні 2022-го року в Росії було на озброєнні близько 1000 високоточних ракет. Зараз цей показник залишається на такому ж самому рівні, а це може свідчити про те, що Росія здатна відновлювати свої запаси.

Також додамо, що ворожі війська вже декілька місяців не використовують ракети Х-101 та "Калібр".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Іран розробив для Росії нові дрони-камікадзе. Також ми повідомляли, що окупанти використали на війні в Україні північнокорейські ракети.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.