Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Весь флот має піти на дно: Данілов розкрив таємницю виробництва українських ракет

Розповідаємо про подробиці виготовлення ракет, якими поділився секретар Ради національної безпеки та оборони

Фото: Скрин, Олексій Данілов/Facebook. Колаж: Pro Війну

Данілов розповів про виробництво ракет

Фото: Скрин, Олексій Данілов/Facebook. Колаж: Pro Війну

Українські військові доволі часто завдають ударів по силах ВМС Росії ракетами вітчизняного виробництва. В результаті чого окупанти втрачають власні судна та велику кількість особового складу. Секретар РНБО розкрив деталі щодо виготовлення такого озброєння в Україні.

Про це Олексій Данілов сказав в інтерв'ю виданню ABC.

Що відомо про виготовлення ракет

Так, під час свого інтерв'ю секретар Ради національної безпеки та оборони сказав, що бійці Збройних сил все частіше завдають ракетних ударів по ворогу на далеких відстанях. Це може свідчити про те, що Україна активно розвиває власну ракетну програму.

Водночас у спілкуванні з журналістом Данілов пояснив, що мова йде про закриту секретну програму. Її подробиці, звісно ж, ніхто оголошувати не буде.

"Я можу вам сказати, що, на жаль, Росія влучила в місце, де були зібрані ці ракети. Зараз ми перенесли певну частину виробництва за межі нашої країни", – сказав секретар РНБО.

Також Олексій Данілов додав, що удари по російських військово-морських силах будуть тривати й надалі, адже головною метою є повне знищення Чорноморського флоту Росії.

"Наше завдання – забезпечити, щоб весь флот, відповідальний за бомбардування нашої території, пішов на дно Чорного моря, і ми це зробимо", – заявив високопосадовець.

Також під час інтерв'ю Данілов зазначив, що росіяни почали боятись українських атак, тому тримають власні кораблі якомога далі від українських берегів.

Наслідки атаки на штаб Чорноморського флоту

Раніше ми писали про те, скільки високопоставлених російських військових вдалося ліквідувати бійцям Збройних сил України в результаті атаки на штаб Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі.

Згідно з даними, які оприлюднили Сили спеціальних операцій, стає відомо, що внаслідок атаки на штаб ЧФ РФ в Криму українські військові змогли ліквідувати 34 офіцери, включно з командувачем Чорноморського флоту віцеадміралом Віктором Соколовим. Також додамо, що 109 осіб отримали поранення.

Крім того, в ССО оновили інформацію щодо втрат противника в результаті спецоперації зі знищення великого десантного корабля "Мінськ". Також там додали, що під час атаки на ВДК "Мінськ" було близько 60 членів екіпажу.

Нагадаємо, раніше ми писали про ракетний удар по Севастополю. Крім того, ми повідомляли, що ЗСУ завдали удару по командному пункту армії РФ в окупованому Криму.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.