Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Зупиняти постачання зброї для України не можна: в ОП назвали причину

Представник Офісу президента розповів, чому союзники нашої країни повинні продовжувати постачання зброї

Фото: Михайло Подоляк/Facebook. Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Подоляк дав коментар щодо допомоги Україні

Фото: Михайло Подоляк/Facebook. Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Деякі представники країн-партнерів України розповідали про можливе призупинення постачання озброєння нашій державі з різних причин. Однак, таке рішення союзників може доволі негативно вплинути не лише на Україну, а й на інші держави.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Чому не можна зупиняти постачання зброї для України

Михайло Подоляк розповів про те, що західні партнери в жодному разі не повинні призупиняти постачання зброї для України, адже це може призвести до дуже негативних наслідків. Зокрема, і до нової агресії з боку Росії.

"До речі, коли хтось із представників західних консервативних еліт говорить про необхідність призупинити військову допомогу Україні, мені хочеться поставити пряме запитання: а які мотиви вами керують? Чому ви так наполегливо проти… знищення російської армії, яка десятиліттями лякала країни демократії, і чому ви проти різкого скорочення можливості Росії проводити "спеціальні руйнівні операції" в різних країнах та на різних континентах?", — написав радник керівника ОП.

Також Подоляк зазначив, що йому дуже хочеться дізнатися, чому деякі політики прагнуть того, щоб Росія змогла зміцнити свою армію та перезапустити виробництво власного озброєння, адже через це країна-агресор може почати шукати нові можливості для того, щоб атакувати інші країни.

Союзники невдоволені діями влади

Раніше ми писали про те, що через численні корупційні скандали, які відбувалися в Україні, наша держава може перестати отримувати таку велику кількість військової допомоги, адже ці події викликають обурення в союзників.

У зв'язку з цим Сполучені Штати навіть розробили секретну стратегію щодо відновлення України, а також її подальшого реформування. Зокрема, в цю стратегію входить і боротьба з корупцією в країні.

Партнери України вирішили, що для активного розвитку нашої держави в першу чергу потрібно:

  • провести реформування деяких державних служб;
  • розпочати серйозну боротьбу з корупційними злочинами.

Крім того, Вашингтон надав Києву і ряд інших рекомендацій, серед них є ті, які стосуються приватизації банків в країні, а також викладання англійської мови в школах.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський дав коментар стосовно корупційних злочинів в країні. Також ми повідомляли, що в Україні зовсім не зменшується рівень корупційних злочинів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.