Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Хочуть досягти цілей "СВО": в Росії зробили нову заяву щодо переговорів з Україною

Російська політики доволі часто висловлюється про війну, яку вони розпочали на території України

Фото: Міноборони РФ/Facebook, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Росія хоче досягти цілей

Фото: Міноборони РФ/Facebook, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

З початку повномасштабного вторгнення Україна та Росія декілька разів сідали за стіл переговорів. Однак, успішними їх назвати не можна. Нещодавно стало відомо, що окупанти не планують жодних перемовин.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков у коментарі російським пропагандистським ЗМІ.

Росія хоче досягти цілей

Російські журналісти поставили політику питання щодо можливих переговорів між Україною та Росією в наступному році. Також вони поцікавилися чи є можливим перемир'я між двома сторонами в ході війни.

На що сам Рябков сказав, що Росія буцімто зовсім не хоче жодних перемовин, адже вони "планують досягти цілей СВО у наступному році".

"Я не просто не чекаю на перемир'я, я очікую на те, що цілі "СВО", безумовно, буде досягнуто", – сказав представник російського МЗС.

Також Рябков додав, що Москва нібито в жодному разі не піде на виконання тих умов, які були виставлені представниками української влади, а також згадав стандартне для кремлівської пропаганди поняття, як "несамостійність України".

Крім того, представник Міністерства закордонних справ додав, що Росія готова вислухати ідеї, які "запропонують" Сполучені Штати (маючи на увазі якраз таки можливе перемир'я та переговори). Проте, вони точно не готові йти на ті умови, які зараз висунув Київ.

Якої небезпеки слід очікувати

Раніше ми писали про те, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зробив важливу заяву щодо можливого загострення у війні між Росією та Україною. Зокрема, під час свого виступу у Брюсселі Столтенберг згадав про серйозні бої, що тривають наразі на російсько-українському фронті.

До того ж, він додав, що зараз російська армія намагається регулярно здійснювати обстріли по території України з використанням дронів-камікадзе.

"Потрібно готуватися до посилення боїв і посилення повітряних ракетних атак по містах України. Це робить навіть більш важливим, щоб союзники по НАТО підтримували Україну", – зазначив Генеральний секретар НАТО.

Крім того, Столтенберг також згадав і про військову допомогу для України. Зокрема, він привітав рішення Нідерландів, Німеччини та Румунії надати нашій армії більше підтримки. Також політик зазначив, що країни-члени Альянсу і надалі будуть допомагати Україні озброєнням.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що очільник Міноборони Британії розповів, яку безглузду тактику використовує Росія. Крім того, ми також писали, що диктатор Путін може розпочати нові війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.