Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Путін відправляє все більше людей на смерть: яка безглузда тактика Росії

Британський міністр закликав продовжувати підтримувати Україну в війні проти Росії до переможного її завершення та розгрому ворога

Фото: Facebook Гранта Шеппса, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Росія значно посилила інтенсивність війни

Фото: Facebook Гранта Шеппса, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Через майже два роки повномасштабної війни Росія вирішила значно наростити інтенсивність вторгнення в Україну. Все більше ворожих солдатів почали відправляти на смерть на лінії фронту.

Про це повідомив міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс, коментуючи ситуацію, яка зараз відбувається на передовій.

За словами чиновника, Росія почала надсилати в Україну набагато більше військових, ніж це було в будь-який час після початку вторгнення 24 лютого 2022 року.

Британський чиновник каже, що президент Росії Володимир Путін інтенсифікує масштаби війни. Він безглуздо та необдумано відправляє на фронт все більше громадян Росії.

Ворога стримує хоробрість українських воїнів, а також підтримка західних союзників, які надсилають озброєння та кошти. Однак, на думку Гранта Шеппса, не варто втрачати пильність та бути бездіяльними.

"Україні потрібна наша непохитна підтримка, щоб боротися та перемогти", – наголосив Шеппс.

Де ще Росія планує розпочати війну

Раніше ми писали про те, що російський диктатор прагне розпочати війни ще в кількох країнах, зазначив президент України Володимир Зеленський.

За словами українського лідера, Путін має вдатися до такого кроку, щоб якомога скоріше відвернути увагу світу від допомоги нашій країні.

Зеленський навів приклад того, що ворожа країна спільно діє з Іраном на Близькому Сході. Росія там вже почала влаштовувати "вибухи". Крім того, Кремль розхитує ситуацію на Балканах, щоб одна держава воювала з іншою.

Отже, західні союзники допомагатимуть іншим країнам у війнах, а внаслідок цього Україна "сильно програє" в отриманні зброї та боєприпасів.

До всього, Росія також нагнітає ситуацію і в Молдові, аби усунути проєвропейський уряд. Також Москва кинула оком на Африку, там росіяни втручаються в ситуацію за допомогою ПВК "Вагнер", бойовиків якої тренують на території Білорусі.

Путін поскаржився, що США готуються до війни

Також ми розповідали, що Путін озвучив головний принцип свого правління: "Хочеш миру готуйся до війни".

Він зазначив, що США готуються до війни з Росією та Китаєм. Але російський диктатор також не залишиться осторонь.

Також лідер країни-терористки відреагував на події в Ізраїлі. Він каже, що нібито його "СВО" це зовсім інше, ніж зараз відбувається на Близькому Сході. З його слів, війну в Україні та Ізраїлі порівнювати не можна.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно зізналися, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.