Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Пророцтво чи попередження? Путін заявив, що США готуються до війни проти РФ та Китаю

Російський диктатор назвав основний принцип свого правління: "Хочеш миру — готуйся до війни"

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Війну

Чи ймовірна війна між Сполученими Штатами та РФ

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Війну

Президент РФ заявив, що США готові воювати із Росією та Китаєм. Проте країна-агресор також не залишиться осторонь.

Таку заяву очільник Кремля зробив у розмові із пропагандистськими ЗМІ.

"Ми всі готуємося до війни, ми всі готуємося, бо дотримуємося стародавнього принципу: хочеш миру – готуйся до війни. Але ми виходимо з того, що ми хочемо миру, але якщо вони хочуть воювати з Росією, то це зовсім інша війна", — повідомив Путін.

До того ж він прокоментував події в Ізраїлі. Путін заявив, що його "СВО" — це зовсім інше, ніж зараз відбувається на Близькому Сході. З його слів, війну в Україні та Ізраїлі порівнювати не можна.

"А якщо говорити про війну з великими ядерними державами, то це інша історія зовсім. Я не думаю, що людям при здоровому глузді це може спасти на думку. Якщо вона приходить, то це змушує нас тільки насторожуватися. Тим більше, воювати відразу і з Росією, і з Китаєм", — заявив диктатор.

В Росії вперше публічно визнали, хто постачав безпілотники для війни проти України

Майже всі військові дрони, якими на сьогодні володіють окупанти, з Китайської народної Республіки. Однак країна-агресор прагне і сама розвиватися в цій сфері.

В Росії представили нову ініціативу щодо створення власної бази для виробництва безпілотників, яка отримає додаткове фінансування в розмірі близько 60 мільярдів рублів. При цьому важливим завданням є досягнення того, щоб до 2025 року 41% усі ці безпілотники мали позначку "Зроблено в Росії".

Росія змінила плани щодо війни в Україні

За словами українського чиновника, армія ворога намагатиметься захопити доволі велику територію нашої держави. Зокрема, він заявив, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

"Вони поставили чергову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області. Тепер це 31 грудня. Тобто до кінця року їм поставлена задача вийти на адмінкордони Донецької області. Вони розуміють: якщо взяти висоту Авдіївки, то далі вже їм буде простіше дійти до Покровська, і так далі. Тому Авдіївка для них вкрай важлива", — сказав очільник Авдіївської міської військової адміністрації.

Крім того, він зазначив, що наразі російські окупанти фактично "стирають" Авдіївку з лиця землі. Вони здійснюють масовані артилерійські обстріли території міста, а також намагаються наступати з усіх сторін. Однак поки що армія Росії не може похвалитися серйозними успіхами на цьому напрямку.

Нагадаємо, Росія має намір й надалі атакували цивільні судна в Чорному морі та закладати вибухівку. Також ми писали про гучні вибухи в російському місті Курськ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.