Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Нові загрози з боку Росії: якої небезпеки варто очікувати Україні

Генеральний секретар НАТО розповів, що зі сторони Росії може з'явитися чергова небезпека

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Stoltenberg/Facebook. Колаж: Pro Війну

Столтенберг розповів про нові загрози

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Stoltenberg/Facebook. Колаж: Pro Війну

Країни-члени НАТО активно підтримують Україну у боротьбі з ворогом від самого початку повномасштабного вторгнення. Однак, на думку представника Альянсу, невдовзі від Росії може з'явитися нова загроза для України.

Про це Єнс Столтенберг заявив під час виступу в Брюсселі.

Небезпека для України

В рамках свого виступу під час зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО, яка відбулася у столиці Бельгії Єнс Столтенберг висловився з приводу війни в Україні. Зокрема, Генсек НАТО згадав про інтенсивні бої, а також додав, що наразі Росія намагається регулярно атакувати українські міста за допомогою дронів-камікадзе.

"Потрібно готуватися до посилення боїв і посилення повітряних ракетних атак по містах України. Це робить навіть більш важливим, щоб союзники по НАТО підтримували Україну", – йдеться у заяві Генсека НАТО.

Також він привітав те, що декілька країн, які є членами Альянсу погодилися надати Україні допомогу. Зокрема, мова йде про Німеччину, Нідерланди, а також Румунію.

Крім того, зазначимо, трохи раніше Єнс Столтенберг заявив про те, що він впевнений в тому, що союзники України і надалі будуть постачати доволі велику кількість озброєння.

Негода вплинула на бойові дії

Раніше ми розповідали про те, що нещодавно на півдні України, зокрема і на територіях, які тимчасово знаходяться під контролем росіян відбулося значне погіршення погодних умов. В деяких місцях було зафіксовано пошкодження об'єктів критичної інфраструктури. Однак, серйозні пошкодження також вдалося зафіксувати і в прибережних районах Краснодарського краю Росії.

Також слід зазначити, що через шторм на півдні України у росіян з'явилися доволі серйозні проблеми, адже там було пошкоджено залізничні лінії, а це, своєю чергою, може вплинути на логістику окупантів.

Однак, незважаючи на те, що снігопади, а також шторм в південній частині наробили достатньо багато лиха, обидві сторони все ж продовжують вести бойові дії. Проте, тут варто додати, що вони доволі серйозно уповільнилися у порівнянні з ситуацією, яка була ще до початку негоди.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Великої Британії розповів, які безглузду тактику використовує російська армія у війні проти України. Також ми повідомляли, що президент Володимир Зеленський зробив заяву щодо того, де російський диктатор Путін може розпочати ще як мінімум одну війну.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.