Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Шторм зіграв на користь України? Як негода вплинула на бойові дії

Нещодавно в південній частині України серйозно погіршилися погодні умови, які вплинули на ситуацію на фронті

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Pexels. Колаж: Pro Війну

Негода вплинула на війну

Фото: Генштаб ЗСУ/Facebook, Pexels. Колаж: Pro Війну

Декілька днів в країні лютує циклон, який завдав шкоди інфраструктурі не лише на території, яка є підконтрольна Україні, а й на тимчасово окупованому Кримському півострові. У зв'язку з цим на фронті виникли певні труднощі.

Про це розповіли аналітики Інституту вивчення війни.

Негода вплинула на війну

Нещодавно в Мережі почали з'являтися зображення, на яких чітко видно, що прибережні райони Краснодарського краю доволі серйозно постраждали від негоди. Однак в Україні через снігопади також були зафіксовані пошкодження деяких об'єктів інфраструктури. Зокрема, відомо, що частина населених пунктів на Півдні України залишилися без світла.

Також російський військовий блогер розповів, що в найближчі декілька днів в Чорному морі буде існувати велика загроза у вигляді мін. Зокрема, це стосується не лише військових російських кораблів, а й цивільних суден.

Крім того, через негоду на тимчасово окупованих територіях у росіян з'явилися серйозні проблеми. Зокрема, шторм серйозно пошкодив залізничні лінії у прибережних районах, а це може серйозно вплинути на російську логістику.

Однак, попри складні погодні умови обидві сторони все ж продовжують вести бойові дії на цьому напрямку, хоче вони істотно сповільнилися у порівнянні з боями, які були до початку негоди.

Безглузда тактика Росії

Раніше ми писали про те, що очільник Міністерства оборони Великої Британії Грант Шеппс прокоментував ситуацію, яка відбувається на російсько-українському фронті.

За словами впливового британського політика, наразі російський диктатор Володимир Путін відправляє на фронт більше людей, ніж це було у лютому 2022-го року. Шеппс додав, що він фактично зовсім не жаліє людський ресурс та знищує велику кількість своїх людей, що свідчить про те, що Росії все одно на кількість знищених військових.

Також Грант Шеппс зазначив, що стримувати російські війська вдається завдяки хоробрості українських військовослужбовців, а також завдяки допомозі, яку передають західні союзники нашій країні. Однак, міністр оборони Великої Британії все ж додав, що потрібно бути пильними, адже від росіян можна очікувати чого завгодно.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповів, де ще російський диктатор Путін може розпочати нові війни. Також ми повідомляли, що Путін зробив заяву стосовно того, що США готуються до війни з Росією та Китаєм.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.