Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Коли Захід нарешті наважиться ліквідувати Путіна – відповідь ексрозвідника

Генерал Микола Маломуж впевнений, що Захід вб'є російського диктатора як тільки отримає докази того, що той готовий натиснути "червону кнопку"

Фото: Кремль, uacrisis.org. Колаж: Pro Війну

Маломуж розповів, коли Захід може вбити Путіна

Фото: Кремль, uacrisis.org. Колаж: Pro Війну

Країни Заходу поки не підуть на фізичну ліквідацію російського президента Володимира Путіна. Вони не погодяться на такий крок доти, поки не побачать в ньому близьку та пряму загрозу для НАТО та союзників.

Таку думку висловив ексголова Служби зовнішньої розвідки України, генерал Микола Маломуж.

За його даними, станом на зараз про особисту безпеку Путіна дбають всі спецслужби РФ, незалежно від профілю.

Однак, на думку Маломужа, попри всі заходи безпеки, ліквідувати диктатора все ж реально. Таке завдання під силу іноземним спецпризначенцям, але Захід поки до цього кроку не готовий.

"Завдання так не стоїть. Ані американці, ані британці, ані французи, ані німці, ані тим більше інші країни цього не планують. Не тому, що не можуть цього зробити. У них принципово інша позиція. Вони не підуть на проведення терористичної, диверсійної акції проти лідера такої країни як Росія. У них це чітко закріплено законодавством", – розповів генерал.

Маломуж впевнений, що партнери погодяться на вбивство Путіна лише в одному випадку – якщо матимуть підтверджені дані про те, що Росія вирішила завдати ядерного удару по США, ЄС або ж союзникам.

Ексголова розвідки вважає, що виконати завдання з ліквідації Путіна зможуть агенти, які вже давно є серед його оточення.

"Але це просто сценарій. Зараз вони так робити не будуть, тому що США і НАТО не вигідно просто прибрати Путіна, замінивши на когось іншого, більш радикального", – сказав генерал.

Крім того, Маломуж нагадав, як під час заколоту Євгена Пригожина західні спецслужби відразу ж вийшли на контакт із оточенням диктатора і попередили, що "Путін все ж кращий за Пригожина".

Де ще Росія планує розпочати війну

Раніше ми писали про те, що російський диктатор Володимир Путін прагне розпочати війни ще в кількох країнах, зазначив президент України Володимир Зеленський.

Український лідер розповів, що Путін хоче вдатися до такого кроку, аби скоріше відвернути увагу світу від допомоги нашій країні.

Зеленський навів кілька прикладів. Зокрема, російські військові діють спільно з Іраном на Близькому Сході. Також Кремль розхитує ситуацію на Балканах, щоб одна держава воювала з іншою.

Також Росія нагнітає ситуацію в Молдові, аби якомога швидше усунути від влади проєвропейський уряд. Також Москва кинула оком на Африку, там росіяни втручаються в ситуацію за допомогою ПВК "Вагнер", бойовиків якої тренують на території Білорусі.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно зізналися, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.