Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

На Україну чекають хороші новини: Данілов розповів про ситуацію в Криму

Секретар Ради національної безпеки та оборони зробив важливу заяву стосовно ситуації на Кримському напрямку

Фото: УНІАН

Україна завдає ударів по Криму

Фото: УНІАН

Українська армія доволі часто завдає ударів по території Криму. Зокрема, там наша армія активно знищує ворога та важливі для окупантів об'єкти. Однак, вже невдовзі ситуація там може покращитися.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Успіхи в Криму

За словами Олексія Данілова, наразі наша армія досягає значних успіхів на Кримському напрямку, також він додав, що "ми постійно звертаємо увагу на те, що стосується суші".

Секретар Ради нацбезпеки та оборони пояснив, що він має на увазі саме удари по важливих об'єктах для ворога, скупченню російських сил, а також сюди слід віднести й знищення кораблів Чорноморського флоту Росії.

Однак, Данілов також переконаний у тому, що на Україні згодом чекають хороші новини, що стосуються знищення російських окупантів саме на Кримському напрямку.

Додамо, що нещодавно Збройні сили України завдали удару по одному з російських кораблів, який базувався неподалік Криму.

Стратегія російських атак взимку

Раніше ми писали про те, що військовий експерт розповів про проблеми з ракетним озброєнням в Росії. Зокрема, він повідомив, що армія окупантів за останні півтора року використала близько 2 тисяч ракет великої дальності (із 3 тисяч, які у них були на озброєнні). Тому, на думку Романа Світана, наразі ворожі сили "включили" режим накопичення ракет.

Однак, попри такі процеси, не слід виключати того, що Росія може атакувати Україну з настанням холодів.

"З військової точки зору, ракети будуть використовувати точково – по 3 або по 5. Максимум – два десятки. З військової точки зору нема потреби у масованій атаці. Великих атак я не вбачаю. Раніше масовані атаки були, тому що вони намагались організувати блекаут. Не вийшло, втратили декілька тисяч ракет та дістались дна недоторканого запасу. Недоторканий запас – це кількість ракет, необхідна для захисту всієї території Росії. Тому повторювати масовані атаки з військової точки зору немає сенсу. Якщо вони зараз використають свою тисячу ракет, то вийдуть на нуль", – сказав військовий експерт.

Світан також сказав, що якщо виходити з військової логіки, то зараз ніяких атак по території України відбуватись не повинно. Однак, не варто забувати, що Путін може віддати будь-який наказ, зокрема здійснити атаку в якусь певну дату, наприклад, на Новий рік.

Нагадаємо, раніше ми писали про збільшення кількості ракет в Росії. Також ми повідомляли про головні проблеми російської армії в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.