Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Новий план війни: які міста хоче захопити Росія до 2026 року

Експерт одного з німецьких видань розповів про те, до чого готуються російські окупанти у війні проти України

Фото: Минобороны РФ/Facebook, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Росія готує новий план

Фото: Минобороны РФ/Facebook, Генштаб ЗСУ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Повномасштабна війна проти Росії триває від лютого 2022-го року. За цей час українські захисники змогли звільнити чимало територій, що були захоплені ворогом. Проте, за даними німецького аналітика, окупанти готуються до більш масштабної війни.

Про це розповів військовий аналітик Юліан Рьопке, посилаючись на джерела в розвідці.

Новий план війни

За даними військового аналітика, російські окупанти зовсім не прагнуть перемир'я, адже замість цього вони створюють новий план війни. Зокрема, Рьопке зазначає, що до 2026 року вони хочуть окупувати території:

  • Донецької;
  • Луганської;
  • більшу частину території Дніпропетровської;
  • більшу частину території Харківської;
  • більшу частину території Запорізької областей.

"Згідно з цією інформацією, влада РФ розраховує на зниження підтримки України Заходом, а також на імітацію мирних переговорів, щоб ввести світову спільноту в оману щодо "мирних намірів" Росії. Насправді, в Кремлі не планують ніякого перемир'я і розробляють новий середньостроковий план війни в Україні", – сказав військовий аналітик Юліан Рьопке.

Також він зазначив, що вже до кінця наступного року російська армія намагатиметься повністю захопити території Донеччини та Луганщини, а також частину Харківської області. Зокрема, за словами аналітика, ворог хоче дійти до річки Оскіл.

Що стосується Херсонщини, то тут варто зазначити, що ворог, скоріш за все, буде тримати оборону на цьому напрямку без спроб наступу.

Прогноз війни від Буданова

Раніше ми писали про те, що під час дискусійної панелі для проєкту LB.ua і EFI Group "Нова країна" начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов поділився інформацією щодо можливої ситуації на фронті в наступні роки.

Так, з його слів стає відомо, що наразі в Росії не має планів воювати до 2025-го року. Все через те, що Кремль зіштовхнувся з серйозними проблемами, які заважають продовжувати війну. Зокрема, мова йде про настрої громадськості та нестачу ресурсів.

До того ж, розвідник додав, що зараз російську владу не цікавить думка звичайного росіянина.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, де російська армія може розв'язати нові війни. Також ми повідомляли, що полковник ЗСУ розповів, чи закінчиться війна між Україною та Росією в 2024-му році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.