Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Проблема масова: Данілов розповів, що зміниться для України, коли Путін помре

За словами секретаря РНБО, росіян з дитинства навчають ненавидіти українців, вони вважають, що ми маємо зникнути з мапи світу

Фото: РНБО

Данілов розповів, що чекає на Росію після смерті Путіна

Фото: РНБО

Рано чи пізно російський диктатор Володимир Путін помре. Але після цього якихось змін в Росії буде недостатньо, потрібно, щоб їх було набагато більше.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв’ю виданню Фокус.

"Рано чи пізно кожна людина відправляється на той світ. І Путін також. Переважна більшість нашого населення, якщо не сказати 99,9% бажає, щоб це відбулося якомога скоріше. Щодо його стану здоров'я, ця людина була нездорова на голову, коли приймала рішення нападати на країну, про яку вони розповідали, що ми брати, сестри. Це треба бути божевільним, щоб у такий спосіб розв'язувати питання. Тому щодо стану його здоров'я, він ніколи не був здоровим. А питання, коли Господь забере його до себе, це питання часу", – зазначив він.

Данілов також наголосив, що навіть після смерті Путіна, "все не закінчиться, бо сучасна Росія просочена нелюдяністю". Секретар РНБО каже, що росіянам з дитинства розповідають, що всіх треба ненавидіти і якщо все погано в країні, то обов'язково хтось має відповідати за це.

Секретар РНБО згадав ситуацію, яка відбувалась у Грузії в 2008 році.

"Я хочу повернути нас всіх до ситуації 2008 року, коли була атака на Грузію. Тоді відношення до грузинів було негативним у 80-85 % росіян. Що грузини зробили поганого росіянам, що вони їх так зненавиділи? Щодо України, вони нас так само ненавидять і вважають, що ми маємо зникнути з мапи світу. Ми маємо це зрозуміти. І якщо хтось вважає, що після смерті Путіна щось зміниться, це не так. Треба роки, щоб змінилося. Насамперед, вони мають почати любити людей", – розповів секретар РНБО.

Щодо змін, які мають відбутися в Росії, окрім смерті диктатора Путіна, Данілов зазначив, що історичний процес фрагментації Росії, який він запустив 24 лютого 22 року, а насправді ще раніше — у 2008 році, коли напав на Грузію, зараз поступово набиратиме обертів.

На думку секретаря РНБО, як країну росіян "вже нічого не спасе".

"Вони сьогодні не країна, з якою рахуються у світі. Багато процесів, які стосуються РФ, відбуваються за посередництвом Китаю. Вони втрачають свою суб'єктність, це буде швидко відбуватися і набирати обертів", – додав він.

Які п'ять цілей поставив Путін

Як ми розповідали, на даному етапі повномасштабної війни ворог влаштовує "м’ясні" контрштурми для пропагандистської картинки, зазначив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Чиновник каже, що на даному етапі війни Росія вдається до такої тактики й має наступні цілі:

  • влаштовує "м'ясні" контрштурми, аби пройти хоча б 500 метрів для пропагандистської картинки;
  • провокує інші осередки нестабільності в різних регіонах, аби відвернути увагу світу від підтримки України;
  • намагається "заморозити" конфлікт, щоб звузити інтенсивність бойових дій й зберегти свою присутність в окупації, після чого вийти на наступні етапи війни;
  • шукає ракети, снаряди, дрони у третіх країнах в межах умовного терористичного Альянсу;
  • переводить війну в позиційну без істотного просування сторін, аби частково відновити вплив на глобальній дисекції.

Отже, на думку Подоляка, дії президента Росії Володимира Путіна "передбачувальні та примітивні".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що морські піхотинці висадилися на лівому березі Херсонської області. Також ми повідомляли, де російські окупанти відновили наступальні дії.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.