Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Путін планує розпочати нову війну у Європі: де може відбутися вторгнення

Іноземні засоби масової інформації активно поширюють інформацію щодо можливого виникнення ще однієї війни на материку

Фото: Міноборони РФ/Facebook, Скріншот. Колаж: Pro Війну

Путін може розпочати нову війну

Фото: Міноборони РФ/Facebook, Скріншот. Колаж: Pro Війну

Російський диктатор вже тривалий час вважає Придністров'я "своїм". Тому, не слід виключати, що в цьому регіоні може спалахнути новий конфлікт.

Про це йдеться у матеріалі The Telegraph.

Нова війна у Європі

Нещодавно представники влади так званої Придністровської республіки заявили, що 28 лютого може відбутися конгрес, що стосується "драматичного погіршення відносин із Молдовою". Востаннє, таке відбувалося ще в далекому 2006-му році, коли Придністров'я мало наміри від'єднатися від Молдови.

Крім того, сам диктатор Путін цей регіон вважає фактично своїм, адже він підпадає під так звану концепцію "русского мира". Тому, не слід виключати того, що в цьому регіоні росіяни можуть спробувати організувати ще один конфлікт. Зокрема, остаточного рішення можна буде очікувати у четвер, 29 лютого, адже тоді диктатор Путін повинен поділитися своїм посланням.

Варто відзначити, що на території так званого Придністров'я знаходиться лише близьких 2000 тисяч російських військових (так званих "миротворців"). На думку багатьох експертів, цього недостатньо для того, щоб організувати ще одну війну в Європі.

Війна в Україні

Раніше президент України Володимир Зеленський під час інтерв'ю одному із американських видань заявив, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повинен розробити два плани для ведення війни проти агресора.

  • у першій ситуації Сирський повинен розробити план, на випадок якщо Сполучені Штати Америки все ж таки нададуть необхідну допомогу нашій країні (тоді, Збройні сили України зможуть поступово відтискати ворожі сили з території нашої країни);
  • у другій ситуації, головнокомандувач повинен розробити план на випадок, якщо жодної допомоги від США не буде (тоді, Збройні сили України будуть вимушені оборонятися).

Також Володимир Зеленський під час інтерв'ю заявив, що за відсутні допомоги від США та інших країн Збройним силам буде не лише тяжко наступати, а й оборонятися. Це пов'язано з недостатньою кількістю боєприпасів та снарядів до артилерійських систем та іншого озброєння.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг розповів, чи може Альянс ввести війська в Україну. Також ми повідомляли, чи можуть російські окупанти здійснити атаку на Північ країни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.