Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Російська РЕБ: окупантам на фронті роздають листівки з молитвою-оберегом від дронів ЗСУ

Журналіст Юрій Бутусов каже, що ворожі військові підготували спеціальні листівки з молитвою, яка має "захищати" від ударів безпілотників

Фото: Міноборони Росії, Telegram Юрія Бутусова. Колаж: Pro Війну

Росіяни поширюють серед військових молитву проти дронів

Фото: Міноборони Росії, Telegram Юрія Бутусова. Колаж: Pro Війну

Українські військові щодня безпощадно завдають ударів дронами по живій силі та техніці загарбників. Але росіяни вигадали "дієвий", на їхню думку, метод боротьби з безпілотниками – молитва.

Про це йдеться у дописі журналіста Юрія Бутусова.

"Російський РЕБ", – жартує він.

За його інформацією, російські військові підготували спеціальні листівки з молитвою та поширили їх серед своїх солдат.

У молитві ворожі армійці звертаються до вищих сил, вони просять захистити їхні душі від атак "бісівських безпілотників". Щобільше, великомученицю Варвару вони зобразили з дроном-камікадзе у руках.

Цікаво, що росіяни, які прийшли на чужі землі і вбивають мирних українців, й досі впевнені в тому, що "борються за правду і свободу". Вони просять "дати їм сил і мужності", а також благають Бога "пощадити їх та позбавити від злого наклепу ворога".

Водночас, наші громадяни вірять у Збройні сили Україні. Українці просять військових не зупинятися та продовжувати знищувати ворога всіма можливими способами.

Дельфіни атакували ворожий корабель

Раніше ми писали про те, що в Азовському морі, неподалік від Кримського мосту, трапилась дуже цікава подія. Дельфіни атакували один із човнів курсантів російського Чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова.

У російському телеграм-каналі йдеться про те, що на одному з російських човнів курсантів начебто виявили сліди від удару.

"Під час навчань нахімовців із Чорноморського вищого військово-морського училища один із човнів ледь не потопив дельфін. Дивин у цій історії одразу декілька. По-перше, дельфін із якоїсь причини атакував човен із майбутніми моряками. У бічній частині знайшли сліди удару, а сам човен ледь не перекинувся", – йдеться в повідомленні.

Автори посту в соцмережі твердять, що невідомо, хто саме проводив навчання з курсантами під час негоди у морі. Також викликає питання, для чого було взимку під час потужного шторму відпрацьовувати евакуацію з корабля, який тоне.

За інформацією, під час атаки дельфінів, один із курсантів все-таки випав за борт. Наразі його вважають зниклим безвісти.

Офіційно про цю ситуацію пресслужба ворожого Чорноморського флоту Росії, звичайно ж, не повідомляє.

Як ми зазначали, в українській розвідці розповіли, скільки російських військових зараз перебуває в Україні. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.