Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Вибори президента: до яких методів вдалися росіяни на ТОТ

Вже невдовзі повинні відбутися вибори президента Росії, зокрема, незаконне голосування буде проводитися і на тимчасово окупованих територіях

Фото: УНІАН, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Нові методи росіян на ТОТ

Фото: УНІАН, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Росіяни зіткнулися з серйозними труднощами на тимчасово окупованих територіях, адже більшість жителів міст та сіл відмовилися брати російські паспорти. В зв'язку з цим, росіяни продовжуватимуть тиск на українців, що відмовляються від паспортизації/

Про це повідомили у ГУР Міноборони.

Голосування на ТОТ

Росіяни на тимчасово окупованих територіях дозволили жителям голосувати на президентських виборах без наявного паспорта цієї країни. Зокрема, прийти на незаконне голосування можна з ID-карткою, паспортом громадянина України або ж будь-яким іншим документом.

Таким чином, окупанти намагатимуться виявити "неблагонадійних" українців, проти яких будуть далі будуть здійснювати репресії.

Крім того, на цих територіях окупанти продовжують посилювати тиск на місцеве населення. Зокрема, Кремль відправив спеціальні загони, які до 10 березня повинні прозвітувати щодо готовності до голосування на тимчасово окупованих територіях.

Навколо виборів президента Росії на ТОТ поширюється чимало неправдивої інформації. Насамперед це стосується чуток про 85% підтримки російського президента на територіях, що тимчасово знаходяться під контролем ворога.

Наступ на п'яти напрямках

Раніше в NYT з'явилася стаття, в якій йдеться про те, що наразі росіяни проводять активні наступальні дії на п'яти напрямках російсько-українського фронту.

Зокрема, це стосується:

  • Мар'їнський напрямок;
  • Бахмутський напрямок;
  • Авдіївський напрямок;
  • Роботинський напрямок;
  • Кремінський напрямок.

Ворожі сили здійснюють регулярні бомбардування українських міст. Зокрема, після численних авіаударів по території Мар'їнки, з цього міста фактично нічого не залишилося, адже ворог зруйнував його.

Крім того, після окупації Мар'їнки для російських окупантів з'явилися нові можливості для проведення наступальних дій на фронті. Зокрема, таким чином армія Росії може атакувати Вугледар, що теж відіграє важливу роль для окупантів на Донбасі.

Важливим є те, що в Маріуполі, який був окупований ще у 2022-му році наразі зосереджено близько 40 тисяч військових російської армії. Зокрема, вони можуть здійснити наступ на південну частину України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, якими є плани російських окупантів щодо Харкова. Також ми повідомляли, що канцлер Олаф Шольц розповів, які чотири кроки можуть допомогти завершити війну в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.