Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Війна буде іншою? Залужний розповів, чого чекати у 2024-му році

Головнокомандувач Збройних сил України розповів, якою може бути війна в наступному році

Фото: Валерій Залужний/Facebook. Колаж: Pro Війну

Залужний про війну в наступному році

Фото: Валерій Залужний/Facebook. Колаж: Pro Війну

Повномасштабна війна в Україні триває від 24 лютого 2022-го року. При цьому, за цей час на фронті відбулося доволі багато важливих змін. Однак, в наступному році бойові дії можуть серйозно змінитися.

Про це під час брифінгу сказав головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Війна змінюється

Під час брифінгу Валерій Залужний зазначив, що війна в Україні весь час змінюється, тому, Збройним силам України потрібно діяти відповідно до цих змін.

Також Залужний зазначив, що розвиток техніки "безапеляційно веде до зміни тактики її застосування".

"Війна у 2024-му році не просто може відрізнятися від війни 2023 року, вона обов'язково має відрізнятися, інакше чекає те, про що я писав у своїй статті", – сказав Валерій Залужний під час брифінгу.

Варто зазначити, що головнокомандувач ЗСУ також заявив, що командуванню вдалося вже з'ясувати майже всі проблеми, які виникли.

Крім того, слід додати, що раніше Валерій Залужний неодноразово вже робив заяви з приводу контрнаступальних дій Збройних сил України, а також можливого закінчення війни.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Залужний висловився з приводу підготовки українських військових. Також ми повідомляли, що думає головнокомандувач ЗСУ стосовно мобілізації.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.