Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Війну з Росією "заморожувати" не варто: військовий вказав на небезпечні наслідки

Бойовий медик впевнений, якщо зараз "заморозити" бойові дії, то нова війна з Росією розпочнеться вже через 6-8 років

Фото: скрін, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Бойовий медик ЗСУ виступив проти "замороження" війни

Фото: скрін, Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Якщо зараз "заморозити" війну з Росією, то нова війна може розпочатися вже через 6-8 років. Ні для кого не секрет, що головна мета ворога – знищити Україну.

Про це розповів старший бойовий медик 126-ї бригади ТРО Євген Лата, який бере участь у боях на лівобережжі Херсонщини у програмі "Станція Краматорськ".

Військовий каже, якщо війну "заморозять", він виїде з України та більше не повернеться сюди ніколи.

"Як тільки скажуть, що "заморозили конфлікт ось на цих позиціях, хлопці, які загинули, дякуємо за вашу роботу, всі інші – давайте додому, конфлікту більше немає" – я розумію, що він буде через 6-7-8 років, якщо не раніше. Поки вони не знищать нас повністю", – переконаний Лата.

Бойовик медик категорично налаштований на перемогу України. Він не схвалює "замороження" бойових дій, адже не хоче знову колись воювати та аби воювали його діти.

"Я вже колись собі обіцяв не брати в руки зброю. Але тут я собі вже точно обіцяю, що продам машину, нерухомість, візьму дружину, собаку, рідних, хто захоче, і поїду звідси. І не повернусь, тому що я не хочу знову потім, коли вже в мене будуть діти, знову піти на війну. Щоб мої діти пішли на війну", – наголосив боєць ЗСУ.

Що відомо про кар'єру бойового медика

Старший бойовий медик Євген Лата залишив кар'єру IT-спеціаліста у Великій Британії і в перші дні повномасштабного вторгнення повернувся в Україну. Військовий відразу вступив до лав Сил оборони. Зараз він бере участь у боях на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Якою буде війна у 2024 році

Як ми зазначали вже раніше, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив, що війна в Україні весь час змінюється, тому, Збройним силам України потрібно діяти відповідно до цих змін.

Крім того, він зазначив, що розвиток техніки "безапеляційно веде до зміни тактики її застосування".

"Війна у 2024-му році не просто може відрізнятися від війни 2023 року, вона обов'язково має відрізнятися, інакше чекає те, про що я писав у своїй статті", – сказав Валерій Залужний під час брифінгу.

Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що командуванню вдалося вирішити майже всі проблеми, які виникли.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Залужний висловився щодо підготовки українських військових. Також ми повідомляли, що думає головнокомандувач ЗСУ про перебіг мобілізації в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.