Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Злочини в окупації продовжуються: що змушені робити росіяни через втрату техніки

Російська армія доволі часто здійснює злочини на територіях, які знаходяться під їхнім контролем

Фото: УНІАН, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Росіяни відбирають авто на ТОТ

Фото: УНІАН, Міноборони РФ/Facebook. Колаж: Pro Війну

Під контролем російської армії зараз знаходиться частина території на півдні та сході країни, де вони регулярно здійснюють злочини по відношенню до місцевого населення. Нещодавно стало відомо про чергові дії росіян, які є неприпустимими під час війни.

Про це розповіли в Центрі національного спротиву.

Вилучення техніки

В ЦНС заявили про те, що Збройні сили України завдають доволі великих втрат ворогу. Зокрема, окупанти втрачають чимало техніки.

Через це росіяни вимушені піти на доволі дивні кроки, зокрема, мова йде про вилучення техніки у жителів Донецької, Луганської, Запорізької, а також Херсонської областей.

Самі окупанти про відповідне рішення повідомили в розпорядженні уряду Росії від 31.07.2023№2059-р. Там йдеться про те, що значна кількість підприємств, які буцімто були "націоналізовані" окупантами змушені на безоплатній основі передавати техніку так званому російському громадянському руху "Народный фронт "За Россию".

При цьому, в Центрі національного спротиву заявили, що конфіскують не лише автомобілі, а й інші транспортні засоби, зокрема мопеди, мотоцикли тощо. Крім того, особливу увагу щодо вилучення техніки росіяни звертають на жителів тимчасово окупованих територій, яких звинувачують у співпраці з Силами оборони України.

Росія хоче зробити переворот в Україні

Раніше ми писали про те, що 16 листопада президент Зеленський під час спілкування з західними медіа розповів про підступні плани Росії.

Зокрема, з заяви президента стало відомо, що Росія хоче здійснити а Україні переворот, створивши дестабілізаційну кампанію під назвою "Майдан-3".

Таким чином, окупанти прагнуть довести України до стану повного хаосу. Після чого, вони прагнуть зробити державний переворот та навіть усунути зі свого поста президента України Володимира Зеленського. Сам план отримав назву "Майдан-3" якраз через прагнення державного перевороту в Україні.

Крім того, видання Bloomberg в своєму матеріалі також згадало про те, що за словами Володимира Зеленського цю інформацію вдалося отримати не лише від представників української розвідки, адже схожі заяви раніше вже надходили від західних партнерів.

Зазначимо, раніше ми розповідали про те, що Росія покращує власну протиповітряну оборону. Також ми повідомляли, чим російська армія найчастіше завдає ударів по території України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.