Головна Новини Мобілізація Відбудова Цифри Події Армія

Рішення "вже просочилися": чи балотуватиметься Путін у президенти на виборах-2024

Володимир Путін буде балотуватися на березневих президентських виборах, у разі перемоги він залишиться при владі ще 6 років

Фото: Володимир Путін

Путін готується до наступного строку на посаді президента

Фото: Володимир Путін

Помічники чинного президента країни-агресора вже готуються до передвиборчої кампанії. З високою ймовірністю, Путін здобуде перемогу у цих політичних перегонах.

Про це повідомляє Reuters, базуючись на інформації з анонімних джерел.

"Рішення прийняте — він балотуватиметься", — йдеться у виданні. Постановковий натяк має з'явитися протягом кількох тижнів.

Оскільки диктатора підтримує близько 80% росіян, всі державні ЗМІ та уряд, конкурувати з ним буде надто складно. Скоріш за все, Путін залишиться президентом країни-терориста.

Однак, прессекретар Кремля Дмитро Пєсков відмовився від коментарів щодо кандидатури Путіна на виборах 2024 року.

Коли буде наступна мобілізація в Росії

Раніше ми зазначали, що Росія не проводитиме чергову мобілізацію до квітня 2024 року. Таке рішення пов’язане із передвиборчою кампанією Володимира Путіна, яка неофіційно почнеться з наступного місяця.

Вибори на пост президента в Росії відбудуться 17 березня 2024 року. Чинний голова країни Володимир Путін ще не оголошував про свій намір балотуватись, проте існує висока ймовірність того, що він братиме участь у політичних перегонах.

Щоб забезпечити собі підтримку з боку населення, Путін намагатиметься мінімізувати непопулярні політичні кроки. Як наслідок, Кремль утримається від нової мобілізації до початку виборів.

Попри те, що прозорість виборів у Росії піддається великим сумнівам, це й досі єдиний спосіб легалізувати владу на території країни-агресора. Тому, на думку британських експертів, як додаток, президент зосередиться на Росії як окремій цивілізації, яка потребує захисту від зовнішніх ворогів – теза, що використовується для виправдання ганебних дій держави та повного захоплення влади Путіним.

Путіну пропонували вдарити по Україні космічною ракетою

Раніше ми писали, що колишній глава Роскосмосу Дмитро Рогозін дав ідею президенту РФ атакувати велике українське місто доволі нестандартною для війни зброєю.

Розслідувачі отримали записи розмов Рогозіна з генеральним директором російського ракетно-космічного центру "Прогрес" Дмитром Барановим. Вони обговорювали ймовірний удар по Україні космічною ракетою.

Зброю хотіли запустити з космодрому "Плесецьк", а на борт помістити авіабомби та боєголовки.

Конструктор Юрій Соломонов знайшов вирішення проблеми перегрівання фугасних авіабомб або керованих боєголовок через надзвуковий вхід в атмосферу.

На підготовку такої операції знадобилося б близько 6 місяців. Хоча й було одне "але". Похибка при ударі становила до 100 кілометрів, а, отже, могла вразити частину російської території.

План був доведений до президента РФ 16 січня. Як він відреагував на нього – невідомо.

Нагадаємо, хто замінить Путіна у разі його смерті. Також ми писали, що Росія провела тренування масованого ядерного удару.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.